Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 31.126
- Поени од реакции
- 50.963
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

de bre ne bidi bukvalist so ventilatorot, onaka ironicno go napisav. se povtoruvam sekoja godina kamo sreca da ne ja kupev ovaa klima a tolku se kolebav togas za lg hero, ama demek gree change ista daikin bila samo druga nalepnica, ista k...v moj, moze ista fuego, midea i drugi da se kazeАбе вентилаторот, повторно, го кажував во тотално друг контекст.
Нејсе.
А има поголема од оваа ?
Кој продава Јорк?
Kaj има Toshiba и Mitsubishi, а и онака предложете страни од фирми кои се занимаваат со продажба и монтажа на инвертер клими освен нели Сетек, Нептун итн...Ja sledam diskusijava za tie sto sakaat da se great samo na klima i toa od -15 do 15 bez dodatno greenje za prostor 35-45 m2 , moja preporaka nekoi od prethodno gore spomenatite klimi carrier ,mitsubishi ,toshiba , daikin nekoi i york ja spomnuvaat , i toa 5,5 kw Imam klima od prethodno spomenatite ne spomnuvam da ne ispadne reklamiram i zadovolen i spored zagreanost i spored smetki eve poslednata od 06.02 do 06.03 e tocno 5500 den( vo taa smetka e i peralna sushara bojler , frizider , i konvektor vo spalna navecer) e sega kolku od ovaa suma e tocno delot za greenje pretpostavuvam deka e okolu 2500 -3000 den.
Па слабо друже, мојата сметка е за 500ден помала од твојата а греам на 23Ц простор од 90м2 со 10KW единица мултисплит врзана на 3 12ки...нема да рекламирам ни ја само ке кажам дека мојата е кинез a твојата јапанецJa sledam diskusijava za tie sto sakaat da se great samo na klima i toa od -15 do 15 bez dodatno greenje za prostor 35-45 m2 , moja preporaka nekoi od prethodno gore spomenatite klimi carrier ,mitsubishi ,toshiba , daikin nekoi i york ja spomnuvaat , i toa 5,5 kw Imam klima od prethodno spomenatite ne spomnuvam da ne ispadne reklamiram i zadovolen i spored zagreanost i spored smetki eve poslednata od 06.02 do 06.03 e tocno 5500 den( vo taa smetka e i peralna sushara bojler , frizider , i konvektor vo spalna navecer) e sega kolku od ovaa suma e tocno delot za greenje pretpostavuvam deka e okolu 2500 -3000 den.
[DOUBLEPOST=1427325315][/DOUBLEPOST]York 2013
[DOUBLEPOST=1427325315][/DOUBLEPOST]York 2013
Најаката A++ серија на YORK YWHJZH
(I FEEL funkcija, 1W u stand by, 7брзини на дување)
![]()
Кој ја прател темава по сликите ке разбере што ми е муабетот