НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Руки се води, нели се сеќавате кога беше драфтуван Грифин, првата сезона ја пропушти заради повреда и се врати наредната и освои ROY. Истата ситуација е и сега :)

Да бидам искрен, не сум 100% сигурен, ама го ставив. Еве @Xsago можи да ни кажи најточно. :)

Се рачуна бе како не. Руки се оние на кои им е прва сезона во НБА, не е битно на кој драфт биле драфтувани. Ноел не играше воопшто лани па така руки е сега (слично како Griffin пред неколку години). Исто како што и Миротиќ е руки а е драфтуван пред 3 години. Исто идната сезона очекувајте Embiid да биде руки.

Едино е заебано за ситуации како таа со Randle од Лејкерс. Годинава е тој руки само за тие 10тина минути кои ги изигра пред да се повреди.

Howard se vraka vecer protiv Pelicans, sea mi svetna na telefon od NBA time :D

Од овој Пејтон можи да биди нешто. Многу ми е сличен во играта како Рондо, но ќе мора да биде многу подобар scorer од Рондо. :) Ми се свиѓа тоа што е одличен дефанзивец, разигрувач (6.2 асистенции), но и од тие плејови кои што помагаат и во рекетот т.е. при скоковите (4.2 во просек).

Од овој Пејтон можи да биди нешто. Многу ми е сличен во играта како Рондо, но ќе мора да биде многу подобар scorer од Рондо. :) Ми се свиѓа тоа што е одличен дефанзивец, разигрувач (6.2 асистенции), но и од тие плејови кои што помагаат и во рекетот т.е. при скоковите (4.2 во просек).

Али затоа FT% ко Шек :D

6th man anketa! A tuka se glasa za imenjakot :D

Метла за Репторс од страна на Булс во регуларниот дел.
Дерозан, изгледа ќе го видиме во Шектин. Каков пас до Ноа. :pos:

Па и виножита,огномети чуда :pos::pos::pos: и ај оф д тајгер ја свиреа кој феил :D[DOUBLEPOST=1427334578][/DOUBLEPOST]Кливленд-Мемфис:sekcza:[DOUBLEPOST=1427334892][/DOUBLEPOST]Попович кое тренериште е,ова ќе му биде 17 сезона по со ред со 50+ победи и плејоф учество,а тренер е 17 и пол сезони:cuc::cuc:[DOUBLEPOST=1427335103][/DOUBLEPOST]Обнова ќе треба на анкетата за МВП,преизедначено.Или Кари или Брадата[DOUBLEPOST=1427335202][/DOUBLEPOST]На Дирк му фалат 2000 поени да биде првиот странски играч со над 30000 поени(y)[DOUBLEPOST=1427335290][/DOUBLEPOST]Ај,доста спамам да си легнав ,време ми е:icon_mrgr:

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom