Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Győr also announced that Orsolya Herr, Ivett Szepesi, Vesna Milanovic Litre, Ágnes Hornyák, Macarena Aguilar and Jelena Grubisic are not part of their future plans. These players will be free agents from the end of the ongoing season.

It is not yet decided whether Anna Sen will stay or not, the management ponder the option and will decide on the Russian left back’s future before the end of the season.

:noze:

poveke od sigurno e deka macarena aguilar ide vo vardar zaedno u paket so decko i maqueda

Győr also announced that Orsolya Herr, Ivett Szepesi, Vesna Milanovic Litre, Ágnes Hornyák, Macarena Aguilar and Jelena Grubisic are not part of their future plans. These players will be free agents from the end of the ongoing season.

It is not yet decided whether Anna Sen will stay or not, the management ponder the option and will decide on the Russian left back’s future before the end of the season.

:noze:

Győri Audi Eto:
In: Zsuzsanna Tomori, Éva Kiss, Gabriella Tóth, Nycke Groot and Yvette Broch.

Znaci se oslobodija od nekvalitetot i zemaa kvalitet i toa kakov!

Cornelia Nycke Groot > Macarena Aguilar Diaz

Незнам нашиве дали спијат или што е проблемот.Ама тоа е можеби некогаш и парите не се пресудни во оваа работа.
Ајде сега нека не чекаат ако е слободна Весна Миланович -Литре нека ја земат одма, барем на пикер да се покриеме.[DOUBLEPOST=1427216594][/DOUBLEPOST]
иде некој денес на утакмица ?

Бев јас денес..Со прв состав почнаа и двата тима, освен Петковска на голманската позиција кај постариве.Доста борба и жар во играта и кај двата тима.Нека осетат малце помладиве многу посилен противник.

Многу остро играше Пенезиќ мислиш игра меч од ЛШ :) чим Клики доби исклучување, пази против децава ејјјј :pos: значи била добра одбраната.
Седев до едни родители на децава и само викаа "лелеее ќе ги утепаат овие види ги.." :facepalm:
Абе нека бидат среќни што играат нивните деца против јак тим, нека собираат искуство а не да се туфкаат како ќе ги повределе.

Па баш од помладиве никоја не се истакнува.Све некако иде индивидуално преку Керамичиева или Тодоровска.Акција од крило јас не видов а за пикер да не зборувам.
Од утакмицата со Дунајварош ништо не се сменило, барем според мене.
Светла иднина може да биде голманката Ладева.Најболната позиција во нашата репрезентација.Само треба уште многу работа со неа.

Уште не ми е јасно зошто не го пријавија овој втор тим во регионалнава лига.

Последно уредено:
Cornelia Nycke Groot > Macarena Aguilar Diaz

Незнам нашиве дали спијат или што е проблемот.Ама тоа е можеби некогаш и парите не се пресудни во оваа работа.
Ајде сега нека не чекаат ако е слободна Весна Миланович -Литре нека ја земат одма, барем на пикер да се покриеме.[DOUBLEPOST=1427216594][/DOUBLEPOST]

Бев јас денес..Со прв состав почнаа и двата тима, освен Петковска на голманската позиција кај постариве.Доста борба и жар во играта и кај двата тима.Нека осетат малце помладиве многу посилен противник.

Многу остро играше Пенезиќ мислиш игра меч од ЛШ :) чим Клики доби исклучување, пази против децава ејјјј :pos: значи била добра одбраната.
Седев до едни родители на децава и само викаа "лелеее ќе ги утепаат овие види ги.." :facepalm:
Абе нека бидат среќни што играат нивните деца против јак тим, нека собираат искуство а не да се туфкаат како ќе ги повределе.

Па баш од помладиве никоја не се истакнува.Све некако иде индивидуално преку Керамичиева или Тодоровска.Акција од крило јас не видов а за пикер да не зборувам.
Од утакмицата со Дунајварош ништо не се сменило, барем според мене.
Светла иднина може да биде голманката Ладева.Најболната позиција во нашата репрезентација.Само треба уште многу работа со неа.

Уште не ми е јасно зошто не го пријавија овој втор тим во регионалнава лига.
интересна утакмица мада се знае кој е кој толку можат моментално децата ти што не си кревал рака ке навивавме заедно :)

Кликовац ја исклучија и 10 секунди после тоа Индира побара тајм аут, завршува тајм аутот и Кликовац се заборави си се врати на терен [emoji23]
Ања игра со маска за носот. Се испробуваа доста ротации и проигрувања, Кликовац беше десно крило поголемиот дел од натпреварот, се ротираа и Лекиќ и Лазовиќ на среден/десен. Маливе добри беа иако на крај спласнаа, и концентрацијата ги напушти па Ихнева им украде 3-4 топки. Ладева јаки зицери им фати на Лекиќ и Алтхаус.
Тата очај и тука, Ихнева сама играше. Мислам дека поставата од прво полувреме ќе стартува против Ѓер, Јока, Леки, Пенка, Лазовиќ, Алтхаус, Дембеле.

Тоа што го ломотеле родителите е доказ зашто сме пичка народ и нема да имаме спорт никогаш. Исто вакви доаѓаа на пливање и се жалеа ладна била водата за нивните деца. Ќе ги утепаат бе :toe: тие треба да молат еднаш неделно да играат онакви утакмици. Лекиќ не станала играч играјќи против деца.

А другарките на Гакидова :facepalm: врзува врвки оваа, тие се палат како да ќе решава финале, дури мислам и неа срам и беше и не ги фермаше.

Другарките на Гакидова и викаа: АЈДЕ ГАЧЕЕЕЕЕ ! СКИДААААЈ ГАЧЕЕЕЕЕЕ![DOUBLEPOST=1427558976][/DOUBLEPOST]
Ве лажат за таа линијата а?
Не ама многу далеку ми се гледа она 30 јуни сфе да и ебам у стил на комита :D

Може и пола пилоти да се откажат до тогаш.

Последно уредено:
Гледам никој не пишал. Картите за со Гер се 200 денари, доста прифатлива цена. Ај ваљда ќе се напуни салата, подршката и те како ќе им биде потребна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom