Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Хех кретен..3 меч топки утна. 5 брејк топки во втор сет (од кои 3 во еден гем) и сега ќе си изгуби од факинг Раониќ бе....не ме јеби..

Што мислите за утре Мидлсборо гг , Лион 1 , Тотенхем 1 на поголем влог квота 4.6

Честито, те усра со брејк шансава сега али тоа е тоа. :)

Не можам да промашам денес. Пред спиење ќе си ја уплатам и Симончето, и утре сабајле пак добитен... :kluc:[DOUBLEPOST=1426896717][/DOUBLEPOST]Го пуштија Надал по семки. Раонич е во голема форма, нека му се пази Федекс сега...

Не можам да промашам денес. Пред спиење ќе си ја уплатам и Симончето, и утре сабајле пак добитен... :kluc:[DOUBLEPOST=1426896717][/DOUBLEPOST]Го пуштија Надал по семки. Раонич е во голема форма, нека му се пази Федекс сега...
А те ебав за Халеп, најискрено. Овој го немав уплатено, ама само Серена ја чекам на тикет.
А утре ако имаш едно милијарда уплати му на Федерер, каков Раонич, какви дрва јаворови не ме заебавај има да го потепа.

А те ебав за Халеп, најискрено. Овој го немав уплатено, ама само Серена ја чекам на тикет.
А утре ако имаш едно милијарда уплати му на Федерер, каков Раонич, какви дрва јаворови не ме заебавај има да го потепа.

Те премолив вчера да не ја уплаќаш Серена... :cool:
BF.jpg

Море ми се спие ми се плаче, а многу сакам да го гледам мечот. Останав неспан цела недела со Индиан Велс.
Јас ќе го гледам и ќе ти пишам репорт. :)
Утре Ноле ти е од мене, да те почастам со некој тип да не речеш после лош сум. :D

Јас ќе го гледам и ќе ти пишам репорт. :)
Утре Ноле ти е од мене, да те почастам со некој тип да не речеш после лош сум. :D

Не ми давај толку големи коефициенти, не ќе знам што да направам со парите. 1.30 на Џокович против Мареј, тоа е спротивно на сите принципи до кои се држам во кладењето. :icon_lol:

А шo нaши луѓе тoa рaбoтaт или енглези?

Бaш ме интересирa кoј рaбoти oвa, кoлку е плaтен итн итн
Jas imam raboteno takva rabota za betcity pred 2 godini prenesuvav kosarka do 16 godini reprezentacii balkansko evropsko neznam tocno sto bese znam deka bese b divizija mi plakaa na utakmica 1500 den edna traese saat ipol imase 5 vo eden den.

Untitled007.png

Секоја меѓусебна после 03-05-2011 е ГГ...
1,5 и не е мал коефициент а 16 пати во низа е добитен.

Каков подарок коеф беше сношти Валенсија , 2.05 на Валенсија против Елче. :pos: Најлесно заработени 100 евра.

Еве за денес шо чекам , мада Сити со моменталната форма ми делува малце ризично али победа им е и повеќе од потребна , исто и за Атлети.

siti.png

И еден тикет ќе ставам за нешто ситно ...

Вест Хем - 1
Рапид Букурешт - 1
Есторил - 1
Стурм - 1

Да прашам овде, ако направам акаунт на бет365 може потоа да следам директно од стадион на пример некоја утакмица од трета лига англија или само ке има во живо за Dangerous atacks, possession, throw in..?
Исто така дали ке можам да се кладам на некоја од мак втора лига пред да почне утакмицата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom