- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не споделуваш да стаеме и ние нешто под перницаВака изгледа навистина наместена утакмица, јавена, изиграна и кеширана. Инаку се работи за натпревар од Уганда.Еден бет пред мечот на 2 во 1, другиот во живо на 1 конечен.
Прегледај го приврзокот 116936
Eве принт скрин од уште две кладби на истиот меч во живо, но овој пат од William Hill.
Прегледај го приврзокот 116937

Не споделуваш да стаеме и ние нешто под перница![]()
Ќе уплатеше прво ти па ќе ни кажешеНемам математика. На првиот обид да уплатам, ми го паднаа коефициентит од 34 на 13. Замисли што би се случило сите да навалат да уплаќаат. А ја имаше во живо и во Betcity.

Ќе уплатеше прво ти па ќе ни кажеше
И овците сити и волците на број.
кога влегов во бетсити баш едната операторка му ја кажуваше на еден како сигурна и овој одби да ја уплати.........мислам дека беше 80та минута добро ако видов резултатот 1-1Немам математика. На првиот обид да уплатам, ми го паднаа коефициентит од 34 на 13. Замисли што би се случило сите да навалат да уплаќаат. А ја имаше во живо и во Betcity.
Малку души од тука имаат пари и ќе ја уплаќаа на нет така да не се плаши другпат,ние обичните ќе си игравме во овие нашиве што нема да ти влијае тебе.А кладењето во живо? Што ако него не го активираа? Јас уплатив нешто ситно на 34, потоа 100 евра на 13, и уште еднаш истото на друг акаунт. Остатокот ми беше во живо.

кога влегов во бетсити баш едната операторка му ја кажуваше на еден како сигурна и овој одби да ја уплати.........мислам дека беше 80та минута добро ако видов резултатот 1-1

А oние утaкмицине oд мaкедoнскa втoрa лигa штo пoнекoгaш бет365 ги дaвa зa клaдење вo живo кaкo нaoѓa inplay инфoрмaции зa нив?Имаат човек со ЛАп топ на трибиниСе чудaм кaкo oд тaквa бoш држaвa и лигa дoјaвa стигнaлa дo некoјa рaндoм фaцa зa дa јa уплaти вo бетсити. Уште пoчуднo шo бетсити јa дaвaле зa клaдење вo живo.А oние утaкмицине oд мaкедoнскa втoрa лигa штo пoнекoгaш бет365 ги дaвa зa клaдење вo живo кaкo нaoѓa inplay инфoрмaции зa нив?
Инаку кај е најголем коеф за 7+ на ел класикоАбе oвa првo ми пaднa нa пaмет aмa oние бе бoш утaкмици кao мaк втoрa лигa? И тaму имa чoек сo лaптoп нa трибинa?Имаат човек со ЛАп топ на трибиниИнаку кај е најголем коеф за 7+ на ел класико

Има има еднаш седев до него и кога дадоа гол едните од 30 метри му кажав да не ја блокира да ја товарам и тој се насмеа.Абе oвa првo ми пaднa нa пaмет aмa oние бе бoш утaкмици кao мaк втoрa лигa? И тaму имa чoек сo лaптoп нa трибинa?![]()
Па да бе,скаути-репортери како ги викаа.Ги плаќаат кладилниците мислам,види најди и ти и репортирај dangerous attack,throw in..Абе oвa првo ми пaднa нa пaмет aмa oние бе бoш утaкмици кao мaк втoрa лигa? И тaму имa чoек сo лaптoп нa трибинa?![]()
А шo нaши луѓе тoa рaбoтaт или енглези?[DOUBLEPOST=1426889515][/DOUBLEPOST]
Има има еднаш седев до него и кога дадоа гол едните од 30 метри му кажав да не ја блокира да ја товарам и тој се насмеа.
Бaш ме интересирa кoј рaбoти oвa, кoлку е плaтен итн итнПа да бе,скаути-репортери како ги викаа.Ги плаќаат кладилниците мислам,види најди и ти и репортирај dangerous attack,throw in..![]()