Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
А шo нaши луѓе тoa рaбoтaт или енглези?

Бaш ме интересирa кoј рaбoти oвa, кoлку е плaтен итн итн
Има еден од Охрид се знам со човекот и знам кога играа Вардар - Ренова во Охрид пред една година тој беше со телефонот и една слушалка и им испраќаше шифри од на трибина што се дешава .. Е сега за плата сигурно зема над 700-800 евра .

Мислам дека ги плакаат 100 евра од утакмица барем така натслушнав јас за овие шо даваат инфо за утакмициве во живо.
Инаку денес ке си го каснам мадево шо не ги изиграв Мадервил 1 не дека очекував да победат со 4-0 али од хокејот излезе некој денар а и изгубив желба за кладење сеа од коа ја затворија Бетсити

Надал играчиште ај не можеш да изгубиш за прв пат у кариера од Раониќ баш сега..и тоа после 3 пропуштени меч топки..

Според мене најсигурни за викендов, нема многу коеф. но вреди да се проба

Mainz - Wolfsburg - GG
Villareal - Sevilla - GG
Lyon - Nice - 1
Southampton - Burnley - 1
Lazio - Verona - 1

Може, без гајле. :D
Ај нека го земе гемов па утре нека дадат добра квота за Федерер..се гледа дека утре Федекс ако двајцата (Федерер и противников од мечов) играат вака како денес ќе си тепа во 2 сета..

Ај нека го земе гемов па утре нека дадат добра квота за Федерер..се гледа дека утре Федекс ако двајцата (Федерер и противников од мечов) играат вака како денес ќе си тепа во 2 сета..
Аха, баш против Федерер играј го, кој патем му е најпогоден противник од сите во топ 10. :D Ќе го малтретира на еднорачниот бекенд, ама прашање е денес дали ќе пројде. :D

Аха, баш против Федерер играј го, кој патем му е најпогоден противник од сите во топ 10. :D Ќе го малтретира на еднорачниот бекенд, ама прашање е денес дали ќе пројде. :D

Надал во оваа форма може да го малтретира само Монако, и тоа само на земја... :kezec:

Сигурно ова си го мислеше и пред мечов со Раониќ, кој што пред овој меч има освоено 1 сет во 6 меча ! (и тоа само од тие 5 меча се одиграни на земја

Надал во оваа форма може да го малтретира само Монако, и тоа само на земја... :kezec:
Само денес нека пројде, немој од ова чубрикава да изгуби. Ама мириса дека ќе изгуби, 10000 брејк шанси не искористи во вториот и третиот сет, мислам дека ќе падне он сега и тоа ќе е тоа.[DOUBLEPOST=1426896078][/DOUBLEPOST]
Сигурно ова си го мислеше и пред мечов со Раониќ, кој што пред овој меч има освоено 1 сет во 6 меча ! (и тоа само од тие 5 меча се одиграни на земја
Не, најискрено.

Само денес нека пројде, немој од ова чубрикава да изгуби. Ама мириса дека ќе изгуби, 10000 брејк шанси не искористи во вториот и третиот сет, мислам дека ќе падне он сега и тоа ќе е тоа.[DOUBLEPOST=1426896078][/DOUBLEPOST]
Не, најискрено.

Јас имам 50 евра на Милош ставени... :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom