The Flash

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Додека флешот се движи брзо времето забавува ?

Ако да, како е можно да разговара со другите преку телефон додека неговото време е бавно а на другиве нормално ?
Не би требало да се слуша многу побрзо неговиот глас ? :toe:

Трча брзо, зборува бавно. :D

Трча брзо, зборува бавно. :D
tumblr_m7hb1qT4xu1rziwwco1_250.gif

Да ама цело време околу него "забавува" од негова перспектива.
Е сеа, тој гледа све во забавена "снимка" а тие околу го гледаат како флеш, и ако тој зборува нормално додека е во таа флеш состојба другите нема да можат да го разберат пошо ќе биде премногу брзо за нив, и мора да зборува ептен бавно, ама го покажуваат како зборува нормално.:unsure:

Е сеа, тој гледа све во забавена "снимка" а тие околу го гледаат како флеш, и ако тој зборува нормално додека е во таа флеш состојба другите нема да можат да го разберат пошо ќе биде премногу брзо за нив, и мора да зборува ептен бавно, ама го покажуваат како зборува нормално.:unsure:

Лесно е исто како да си го чешаш стомакот и удираш главата :icon_lol:

Си ги контролира звучните жици посебно, нели го менуваше гласот. Па трча, зборува .... ма шо го ебам :D Не мислам и за него да го тупам сега :D

Кузнајт, барем нека речат дека напраиле софтвер за автоматски да му го намалува темпото, пошо глупо ми е вака.:вонзем:

Те разбирам, мене уште ми е глупо онај зеленио да го гледам по џакетче кај шо си игра каубојци и индијанци. :D

Многу јака епизодаааа:sekcza::vozbud::vozbud::vozbud:

Модемот изглеа не умира, иако умре. Изглеа овој се врати назад у времето, па ваљда се ќе биде у реду.

Time traveling...i love that shittt:drk:[DOUBLEPOST=1426804657][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Простата логика, испадна точна. Жив е модемот :D.

Простата логика, испадна точна. Жив е модемот :D.
http://en.wikipedia.org/wiki/Vibe_(comics)
Циско е DC comics супер херој таканаречен VIBE не очекувај од него и од цурата( и она е супер херој) да умрат.
читнете малце историја :D има доста и за GRODD и во тој поглед ако ја развиваат приказната ќе биде прејако :D Сепак ова со патување низ времето им е врв :)

Последно уредено:
Не сум читал стрипови, историја и слично, така да не знам кој, што е и како е. :)

Не сум читал стрипови, историја и слично, така да не знам кој, што е и како е. :)
очекувај од серијата да изобилува со супер херои, исто така не очекувај дека ќе има умирачки па дури ни на страната на супер виланите кои исто така ќе ги има во огромен борј :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom