R
red.devil
Гостин
То ти е кога со некои играте како да ви е последна утакмица во животот, а со други си го ладите на терен.Некoгo тепaвме двa пaти, a некoгo не![]()

Нема Европа со таков пристап.

То ти е кога со некои играте како да ви е последна утакмица во животот, а со други си го ладите на терен.Некoгo тепaвме двa пaти, a некoгo не![]()
абе фан на ман ју прави муабет за среќа.. па колку утакмици ги добивте у задњи 5 минути, колку пати цела утакмица мизерни сте па ќе шутнете еднаш и два гола давате... дај не зезајжими жими таа ни е после Саутемптон на 8ми декември 2014.![]()
Aбе нупче едно, нели не гледаше Премиер Лига?на 22ри дербииииимногу јако ќе биде еј, ќе има жар, драж, мотив, напаленост, престиж, дуп*ње, силување ...
[DOUBLEPOST=1426548097][/DOUBLEPOST]
абе фан на ман ју прави муабет за среќа.. па колку утакмици ги добивте у задњи 5 минути, колку пати цела утакмица мизерни сте па ќе шутнете еднаш и два гола давате... дај не зезај![]()
па не гледам, али во тек со настаните сумAбе нупче едно, нели не гледаше Премиер Лига?![]()
Биди среќен шо не го слушаше Гојко. Човече, во прво имаа еден дуел Морено таму со Нотон мислам крај корнер знамеце, и топката излага во гол аут, и прво вели судијата суди фаул за Свонси, па после гледа дека Мињоле изведува гол аут и вели - ИПАК ЈЕ СУДАЦ ДОСУДИО ПРЕКРШАЈ АЛИ ЗА ЕКИПУ ЛИВЕРПУЛА.Хрватоф денес колку глупости изнатропа, тоа страшно нешто. Од тоа дека Сако е повреден и не игра, до тоа дека Ливерпул игра формација 4-3-3....[DOUBLEPOST=1426549350][/DOUBLEPOST]едно 23432523423 пати ги смеша Стерлинг и Стариџ.
Не знам дали е толку тешко да си коментатор а нас ни изгледа лесно па на секоја грешка вака просеруваме....Биди среќен шо не го слушаше Гојко. Човече, во прво имаа еден дуел Морено таму со Нотон мислам крај корнер знамеце, и топката излага во гол аут, и прво вели судијата суди фаул за Свонси, па после гледа дека Мињоле изведува гол аут и вели - ИПАК ЈЕ СУДАЦ ДОСУДИО ПРЕКРШАЈ АЛИ ЗА ЕКИПУ ЛИВЕРПУЛА.![]()
Лесно изгледа и да пееш, па...Не знам дали е толку тешко да си коментатор а нас ни изгледа лесно па на секоја грешка вака просеруваме....
Сигурно е полесно вака кога си гледаш релаксирано по дома, ама смешно е бе да речиш дека судијата судил фаул, а гледаш дека голманот изведува гол-аут.[DOUBLEPOST=1426550327][/DOUBLEPOST]Не знам дали е толку тешко да си коментатор а нас ни изгледа лесно па на секоја грешка вака просеруваме....
Нашио барем шутна на гол.Ти заборави како победивте пред недела дена?![]()
На ова мислиш?Не знам дали и како би го извеле али јако би било да направиме едно коментирање, фан вс фан на дерби. Имаат англичаните така, само не можам да ги најдам видеата![]()
Еве ти шанса неделаДа бе, fan zone се викаа.....![]()