Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Ало дечко, очигледно тогаш никој не се осмели со толкава сума на пари да ризикува.
Реал и фрлањето пари за све и свашта е друг муабет.

Сеоскиот Нејмар на лацијалите пак распали :vozbud:
Препрочитај ме што сакам да кажам те молам!

Сакаш да кажеш дека Верати е платеник како носоња и другиве од ПСЖ? Да не се сфатиме погрешно, затоа те прашувам. :)

Баш гледав сега плата колку зема(земал), нема точен податок ама се движи од негде 0.9 до 1,5 на почеток на договорот(после тоа му е зголемена изглеа со новиот договор во 2013та), што реално не е никаква астрономска сума .

Колку што знам Марота нудеше 10 милиони, што воопшто не е малку со новова политика на Јуве, дури јас со подзината уста застанав кога видов дека понудиле толку, со оглед на тоа какви евреи сме.

Сакам да кажам, чим Марота бил спремен да даде толкава сума за откуп значи го ценеле и не би било проблем да му дадат плата како што му дале ПСЖ(која не била голема), ама веројатно пресудиле тие 3-4 милиони повеќе на ПСЖ(од гледна точка на Пескара) и претпоставувам поголема ветена минутажа(од гледна точка на Верати).
Не е платеник туку така одат работите во светов, ете и сам марота кажа дека било или погба или верати. Така да не сме во никаква загуба, напротив.

Препрочитај ме што сакам да кажам те молам!
Ало дечко 14 милиона за таков талентиран играч е срамота да му претставуваат проблем на клубови ко Милан/Јуве/Интер.

Пример Реал спука 40 милки за Иљараменди.

Можда и е срамота, ако се зема фактот дека беше домашен играч, ама факт е дека немаа\несакаа да ги дадат тие пари.
14 мил за ПСЖ се нишо и денес и у тоа време.

Хоакин е стар и потрошен играч
coffee.gif
coffee.gif

Хоакин е стар и потрошен играч
coffee.gif
coffee.gif

Па да не не е? Кажи ми дали вака ќе дава голови у Англија или Шпанија? Проблемот е што Милан е мизерен како и цела лига со исклучок на Јувентус и можда Рома а не тоа што е Хоакин играчиште. ( мада беше добар на времето :icon_lol: )

Милан е многу јак сезонава, мислам дека ќе фати место во ЛШ.
coffee.gif
И Интер исто, конечно почнаа миланските екипи да доминираат.
coffee.gif

Сега уште Волфсбург 5 да ни даде у четврток и на раат да НЕ ги пратам до крај на сезона.[DOUBLEPOST=1426536614][/DOUBLEPOST]
Па да не не е? Кажи ми дали вака ќе дава голови у Англија или Шпанија? Проблемот е што Милан е мизерен како и цела лига со исклучок на Јувентус и можда Рома
Шта се нервираш бајо мој? Глеаш дека ги тролам Миланезите, односно еден член кој спомна дека Хоакин е стар и истрошен играч, а тој член знае кој е. :gjavol:

coffee.gif
coffee.gif

Сега уште Волфсбург 5 да ни даде у четврток и на раат да НЕ ги пратам до крај на сезона.

Не бе Волфзбург се екипа од вчера и треба да му ја дупниме глата...1 и т1 е сигурица да си ја изиграш уште одсега:icon_lol:

coffee.gif
coffee.gif

Сега уште Волфсбург 5 да ни даде у четврток и на раат да НЕ ги пратам до крај на сезона.[DOUBLEPOST=1426536614][/DOUBLEPOST]
Шта се нервираш бајо мој? Глеаш дека ги тролам Миланезите, односно еден член кој спомна дека Хоакин е стар и истрошен играч, а тој член знае кој е. :gjavol:

Што ќе не тролаш за плачење е ситуацијава не за смеење :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom