Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
И мене ме фаќа носталгија....Телма,Бранко, средина на 90ти...уште па таткоми ако донесеше спортска прогноза ТИП1X2 тоа беа времиња :) Прав спортски викенд. Гледаш фудбал и доле резултатите од другите натпревари :cuc: мераци.

И мене ме фаќа носталгија....Телма,Бранко, средина на 90ти...уште па таткоми ако донесеше спортска прогноза ТИП1X2 тоа беа времиња :) Прав спортски викенд. Гледаш фудбал и доле резултатите од другите натпревари :cuc: мераци.
и македонски спорт наместо денешниве портали :)

Ако си од битоал го слушаш Зоран Мишевски на Тера труби еххх

Во последниве 40 години, куповите, суперкупот и серија Б им се најголемите трофеи. :icon_lol:

Лорд Земан:cuc:
Да не знај чоек дали е Каљари или Баерн :D

Canavaro nikako. Iako sum za Roma nikogas sme nemale takov lider u ekipa da se dvoi kako na primer Thuram ili Nesta i Maldini.. Mozebi Aldair eve ama ovie trojca se na vrvot bar do sega hh:)

Не отварате тема за Милан - Фиорентина ?

:rolleyes:

Во последниве 40 години, куповите, суперкупот и серија Б им се најголемите трофеи. :icon_lol:

Неможат сите да имаат историја како Милан,Јувентус и Интер..сепак овие три клуба се од северот каде се финансиски најсилни и секогаш се бореа за титулите во Италија..Јувентус малце делеше од Интер и Милан во финансиите и логично е зошто има најмногу титули...

Е сега Виола е среден ранг на екипа ама сепак има солидна историја и секогаш се конкурентни за местата во Европа..и плус за нив играше Сериа А иконата Батистута со трилион голови зад себе...не за џабе чоекот го викале Батигол...ама сега Кастиел ќе дојди и ќе кажи дека и Жорж Веа го викаа Веагол и дека поради тоа што освоил златна топка бил подобар:pos::pos:...

Прекинете да се правите субјективни,јас ќе ви дадам еден предлог да си ја пишите Виола-Милан понеделчники 1 за да си фатите некоја банка наместо да тресите глупости тука

Море каква генерација имаа тогаш Виола, со Толдо, Батистута , Руи Коста и компанија... Од Батистута увек ми се тресеше газот кога игравме против Виола. Мада не знам што е работата со нас имаат ужасна статистика во Милано, сега не тепаа после 15 години ако не се лажам. Сеедно, прејак тим имаше тогаш Виола, а и онака многу симпатични беа за неутралците, како што се и сега. :)

Море каква генерација имаа тогаш Виола, со Толдо, Батистута , Руи Коста и компанија... Од Батистута увек ми се тресеше газот кога игравме против Виола. Мада не знам што е работата со нас имаат ужасна статистика во Милано, сега не тепаа после 15 години ако не се лажам. Сеедно, прејак тим имаше тогаш Виола, а и онака многу симпатични беа за неутралците, како што се и сега. :)
Енрико Киеза. :uzi:

Најинтересно е што сите овие напаѓачишка кои се спомнуваат Бати,Веа,Роналдо,Баџо,Ван Бастен, Тоти, Дел Пиеро, Шевченко,Креспо итн никој немал сезона со 30 гола во калчото што кажува дека и другата страна на топката била на истото ниво. Дури и 25 биле многу

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom