Љубов супер, секс - за никаде ?

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Без добар секс нема врска,без љубов исто така нема врска.Значи мора да ги има двете работи подеднакво.Убав цитат си одбрал,со бацување и гушкање врска не оди долго.Може оди ако цел живот си бил со невини,но дали сеуште си со нив:)
И да повторам уште еднаш,каде сум напишала дека може врска само со секс без љубов?
Како што неможе оваа варијанта,прифати дека неможе да опстане врска со љубов,без секс кој ќе ве задоволува.Упс,се извинувам,можеби вие не ни се сексате сеуште со партнерката,во тој случај си во право:smir:

п.с.Љупчо ти неможеш да ги сватиш овие работи,прекомплицирани се за тебе:)
едит. Цело време форсираш секс пред љубов.А кај реков јас дека не треба да има секс у врската. Или реков дека квалитетот на сексот не е одлучувачки фактор дали врската ќе опстане?

Аууу до кај стигнал муабетот...
Како сте се фатиле ко слеп за стап, како бе може да ти биде се супер, да се сакате највеќе на свет, а сексот не го бива и се помирувате со тоа терате напред а? Боже пази, па ако некого не задоволуваш креветски(добро може и у друга поза), се друго џабе ќе е и секогаш ќе фали нешто, значи мора тенџерчето да си најде капаче, зш ќе истечи млекото ако не е така.:uvo:
Ако ти каже партнерот дека не те бива у кревет ќе се помириш или ќе се потрудиш да смениш нешто,да се подобриш?

Без добар секс нема врска.Ако на некој не му се допаѓа сексот во блиска иднина ќе најде партнер кој целосно ќе го задоволува.
Еве пример за тоа што ти е побитно.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.252
А ако не се сексаме да не сакаш да асистираш на некој начин? Цело време форсираш секс пред љубов.А кај реков јас дека не треба да има секс у врската. Или реков дека квалитетот на сексот не е одлучувачки фактор дали врската ќе опстане?

Ако ти каже партнерот дека не те бива у кревет ќе се помириш или ќе се потрудиш да смениш нешто,да се подобриш?

Се трудам ја цело време не бери гајле ти за мене.. До сега не се пожалил ако има нешто ќе ти пишам:pipi:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Aко не го бива/не ја бива следи операција Валијант :)
или евентуално некоја стручна литература :)

Што знам ако не ја бива ќе пробам некако да и сугерирам да се подобри, ако е неискусна нормално ќе стекне искуство со тек на време....не треба да се брза
Ако не ме бива и ми го укаже тоа исто и јас би пробал да се подобрам, нормално со прашања, со совети.....некако би се чувствувал "приморан" да ја задоволам. Мада знам дека сексот ќе се подобри на некој начин, кога тогаш. Трпение-Спасение нели :)

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
aj nekoj neka navede nekoja konkretna pricina poradi koja ne bi bil dobar seksot,a taa pricina da ne moze da se promeni,i nadmine.pa da moze da diskutirame.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Се трудам ја цело време не бери гајле ти за мене.. До сега не се пожалил ако има нешто ќе ти пишам:pipi:
Eпа шо се буниш тогаш?

@Алекс67
Не бе друже,ако не ја задоволиш готоо,крај.Ако те сака она,нема везе тоа.Пробуете еднаш два пати три пати ако те бива,ок ако не ништо ќе бараат други капаци за тенџерињата.Какво подобрување,треба да се чека сеа па и ти...

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.252
aj nekoj neka navede nekoja konkretna pricina poradi koja ne bi bil dobar seksot,a taa pricina da ne moze da se promeni,i nadmine.pa da moze da diskutirame.
Свршува многу брзо, one minute man.. И се трудиш демек да се одолжи ејакулацијата ама не бива?

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Свршува многу брзо, one minute man.. И се трудиш демек да се одолжи ејакулацијата ама не бива?
Примаш ислам и жениш 4 жени. Една за дупење, една за готвење, една за прашина бришење, една за низ град. Ова е машката варијанта. Вие секогаш може да си имате швалери - ние мажите сме чесни :smir:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
pa toa so vreme se sreduva,a +toa moze samo prviot pat,a sto e so vtora,treta ,cetvrta... partija,pa tuka nema nikakov problem.ili prati go vo teretana da vezba,i so samoto vezbanje testosteronot ke se trosi vo izgradba na muskulite,i nemaj gajle,nema da svrsuva tolku brzo.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Пробај и ти да свршриш за една минута да видиш дали е лесно:pos2:
Има лек и за тоа.Потруди се малце више и ќе биде.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
А ако не се сексаме да не сакаш да асистираш на некој начин? Цело време форсираш секс пред љубов.А кај реков јас дека не треба да има секс у врската. Или реков дека квалитетот на сексот не е одлучувачки фактор дали врската ќе опстане?

Епа член добро утро:)
Под квалитетен секс подразбирам да бидат задоволени двете страни.Ако едната страна константно е незадоволна во сексуална смисла,верувам дека ќе претставува одлучувачки фактор за врската,во која љубовта цвета.Впрочем има примери во темава кој го објаснуваат прекинот на долгата врска поради овој фактор.Константните фрустрации од креветот ќе се префрлат во секојдневните препуцавања и дофрлувања.
едит

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
@LEANDRA
-ako imalo ljubov vo tie vrski nemalo da dojde do takvi prepukuvanja,navredi i sl.ke se potrudele i se ke sredele,ako sakale,a ako veke ne sakale ni da se potrudat ,kaj e togas tuka ljubovta?i da bil dobar seksot ke raskinele.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
Кога ке помислам колку се мучев психички порано со овој проблем пред да легнам нешто :) Што ке биде ако ми се деси ова на мене.За среќа фала богу овој проблем го немам.Може првата партија трае кратко не викам сега една минута али јеби га запален си али затоа од втора па натаму се супер иде.Баш пред некој ден со девојката колку бев пријатно изненаден кога она сврши дупло повеќе од мене.Па уште кога ми спомна дека доживеала мулти оргазам јаооо мераци.А бе девојката после тоа уште дома не стигна по пут 10 пати ми се јави љубави те сакам те обожавам и што ти не :) Доста голема улога игра сексот во една врска дефинитивно.

Член од
16 ноември 2008
Мислења
103
Поени од реакции
5
pa toa so vreme se sreduva,a +toa moze samo prviot pat,a sto e so vtora,treta ,cetvrta... partija,pa tuka nema nikakov problem.ili prati go vo teretana da vezba,i so samoto vezbanje testosteronot ke se trosi vo izgradba na muskulite,i nemaj gajle,nema da svrsuva tolku brzo.
Демек ако се билдаш ке мојш со сати да издржиш??:pos2:
А за тоа со прерано свршвење проблемот можит да биде и едноставно од тоа што типот во моментот бил премногу напален па не можел да трпи.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Без добар секс нема врска,без љубов исто така нема врска.Значи мора да ги има двете работи подеднакво.Убав цитат си одбрал,со бацување и гушкање врска не оди долго.Може оди ако цел живот си бил со невини,но дали сеуште си со нив:)
И да повторам уште еднаш,каде сум напишала дека може врска само со секс без љубов?
Како што неможе оваа варијанта,прифати дека неможе да опстане врска со љубов,без секс кој ќе ве задоволува.едит
Најверојатно. :)

И да, ќе потрае бе таква врска, ама со текот на времето ќе почне се повеќе да излегува на површина лошиот интимен живот, па од фрустрации и неспретност, кон незадоволеност и кон потенцијално варање итн. :toe:

Не треба да ја земате љубовта здраво за готово, има многу аспекти кои придонесуваат истата да се зајакне или ослабне, кои мораат да се земат во предвид. Ако ги запоставувате, тогаш немојте да барате изговор дека можеби тоа не била љубов.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
@KOVACH
-zemi nabildaj se,pa ti kazi.a jas zborev za vezbanjeto i odigruvanjeto na hemiskite reakcii vo teloto pri toj cin.
a za toa deka prerano svrsil jasno e deka mozebi bil premnogu zapalen,ama devojkata kaza deka toa e sekojdnevna pojava.

Kajgana Shop

На врв Bottom