Љубов супер, секс - за никаде ?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Член ти ја почна приказната кога типот направил се за неа,ама не го бивало во сексот.Потоа ја преврти дека под се не влегува сексот.И на крај ова со дилдово испаѓа конечно решение во приказната.Прави се за неа и купи и дилдо,ќе имате совршена врска:)Би можел така?

едит:Агора освести се:)

Има стадиуми водењето љубов?
Преполно било овде со секс експерти,ајде образложи,можеш и фазите на халуцинации да ги разграничиш:smir:

Не бе, јас не халуцинирам, јас си гледам што имам под/над мене:smir:

Не ми се верува шо доживеав. Машки да се бунат дека љубовта е поважна од сексот. :nesvest:

тачно е тоа, ич да не се чудиш, постојат цури шо без да ги допреш ке свршат, коа се заљубени.

@armin06...друже нек не те чуди тоа ич, во МК момците од увек биле на место, док имаме ситуација кај шо има 4 жени на едно машко, и пак цуриве се понашаат, не за џабе викаат дека се едни од најпрефриганите и најуспешни на цел свет они.

Не само сексот. Туку целата околина не би имала влијание на љубовта кога таа би била доволно јака, искрена, цврста...
Секое влијание врз неа е доказ дека таа не е доволно јака, искрена, цврста и.т.н.

Член ти ја почна приказната кога типот направил се за неа,ама не го бивало во сексот.Потоа ја преврти дека под се не влегува сексот.И на крај ова со дилдово испаѓа конечно решение во приказната.Прави се за неа и купи и дилдо,ќе имате совршена врска:)Би можел така?

едит:Агора освести се:)
Кој не мисли само не секс ќе свати како шо е кажано:helou:Не сум превртел ништо. Ти си преврвтуваш нешо.Дилдото е за вас:smir:

тачно е тоа, ич да не се чудиш, постојат цури шо без да ги допреш ке свршат, коа се заљубени.

:icon_lol: Сега ми е жал што не сум таква... Викаш онака, оргазми фуче? На поглед, на мирис? Ија, штета!

Кој не мисли само не секс ќе свати како шо е кажано:helou:Не сум превртел ништо. Ти си преврвтуваш нешо.Дилдото е за вас:smir:

Зашто ми е дилдо кога сум задоволна од сексот со партнерот.
Фала богу не се пожалил ни он.Ти бидејќи не мислиш на секс,слободно поклони и го на твојата партнерка,за успомен:smir:

:icon_lol: Сега ми е жал што не сум таква... Викаш онака, оргазми фуче? На поглед, на мирис? Ија, штета!

неозбилна си станала Анастазија многу, али нема везе, емоционален капацитет е во прашање и имагинарност, работи шо вагите(ко едни од најфригидните знаци+пошо се доста досадни у сексот) тешко ги разбираат, пошо се на земја доста...али тоа не значи дека се у право.:smir:

Зашто ми е дилдо кога сум задоволна од сексот со партнерот.
Фала богу не се пожалил ни он.Ти бидејќи не мислиш на секс,слободно поклони и го на твојата партнерка,за успомен:smir:
Хехе.Не мислам ни на баскет цело време ама добро играм:smir: Ти ставаш секс пред емоции,значи не ти се битни емоциите, значи а дилдо а дечко исто ти е.:helou: Ај идам сеа кафе да пијам па ќе се чуеме обавезно:)

неозбилна си станала Анастазија многу, али нема везе, емоционален капацитет е во прашање и имагинарност, работи шо вагите(ко едни од најфригидните знаци+пошо се доста досадни у сексот) тешко ги разбираат, пошо се на земја доста...али тоа не значи дека се у право.:smir:

А ти цел зодијак го имаш легнато? И досадна вагичка ти се паднала? Штета... Јас подзнак рак сум! Те молам, те молам кажи дека поради тоа сум позабавна во кревет. :icon_lol:

Сексот е во равенство со емоциите,мора да ги има двете компоненти за да има успешна врска.Темава е поставена љубов супер,секс за никаде.Ти ме убедуваш дека е можна таква врска.Јас не те убедувам дека може успешна врска без љубов ама со здрав секс.Ако ти во врската можеш да функционираш со секс кој не те задоволува,јас неможам.Љубов и секс во равенство,никако поинаку:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom