FA & Capital One Cup

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.117
Колку сте глупи сите што мислите оти Велбек го решил мечов. :pos:

Честита нека ви е победата во секој случај, овој пат не ебавте на наш начин. Крајно педерски. :D

E

Epsilon

Гостин
Сето шегоубијци овде, чим не го пофаливте Валенсија, njama like!

Член од
14 април 2012
Мислења
32.992
Поени од реакции
67.836
Mе цитираш за тоа дека Ди Марија добил жолт за симулирање со коментар, не биди смешен.
Ти побарав видео од инцидентот, ми даваш од Јанузај.

Колку си уствари изгубен???

Видок брат аут од дименжен си.

Прејак за Јунајтед,висок,црн...Видок знае кој е. :)
Ви кажав, со среќа да си го користите. По секој слаб меч на Велбек досега кога ке те цитирав, плачеше зашто сум го потенцирал истото. Си ги дочекавте 5-те минути по поклонот на Валенсија денес, нема што.

Појаки ми се овие што го споредуваат РВП со Велбек.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Џену не можам да те сфатам за еден пост во фан клубот каде што викаш дека лани Шо го изеде Јанузај,а денес ако не го изеде Чеберлен ќе си го убиела или не знам што. Ти се чини Јанузај појак од Окс или нешто слично?

W

wicked_1

Гостин
D.Welbeck
Preffered to Giroud against his former club but looked nervy at times. Hit the winner after a mistake by Valencia...

незнаеле овие у Goal како да го сумираат лошиот перформанс

Член од
14 април 2012
Мислења
32.992
Поени од реакции
67.836
D.Welbeck
Preffered to Giroud against his former club but looked nervy at times. Hit the winner after a mistake by Valencia...

незнаеле овие у Goal како да го сумираат лошиот перформанс
Аут оф дименжн и они ...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.633
Поени од реакции
6.444
Честито победа ганери. Малце да ве зарадувавме сеа идат пак 10тина години суша за вас во дуелите со Јунајтед. :D

Сами си се победивме, јбг со оваа одбрана толку.
A за Велбек, коњ е и коњ ќе си остане па и хет-трик ни брцнал следната.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.739
Поени од реакции
12.798
Мразам строго почитување на пропишаните акти (класичен македонски правник). :D

Добар судија знае кога да отстапи од правилата кога треба, за доброто на утакмицата. Денеска овој можеше тоа да го направи со вториот жолт. Да не се заебаваме, Ди Марија ни го удри ни имаше намера да му „наштети“, него го допре да му се правда, ништо скандалозно.

Овој Велбек се глеа дека е обратен. Вес Браун и Обертан како прави екс играчи на Јунајтед им помогнаа на минатите два меча. А ќумбево им закачи гол. :icon_lol:
Ди Марија пред тоа имаше неколку обиди за симулирање, башка и таквото него симулирање е жолт. Настрана прописи. ЕПТЕН провидно беше.

За повлекувањето на судијата. Тука нема што некој да се буни. По правилник играчите и не ни треба да се бунат и да вршат притисок на судијата, ама ај тоа се толерира. Одамна не толерираат некој ако го допре судијата, макар било и најдобронамерно.

Чист црвен како солза. Ептен (ме) разочара ДиМарија денеска. Ваков ДиМарија нз ни на клупа дали заслужува да е :/

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.117
Честито победа ганери. Малце да ве зарадувавме сеа идат пак 10тина години суша за вас во дуелите со Јунајтед. :D

Следната само Перси да е жив и здрав. Ќе видат. :D

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.739
Поени од реакции
12.798

Колку оваа што сами се победивте толку и минатата ние сами се победивме. Не се праете ко од Марс сите сеа :) Пораз е пораз, заслужен или не. Прифати го. Не треба поразот од Арсенал толку да ве боли, колку едината шанса за трофеј што замина.

+ фактот што и онака не бевте во најдобра форма, па еден ваков пораз сеа, со распоред како што ви следи.... Се надевам ќе покажат дух, Руни ќе викне :) па ќе најдат сили да тепаат се до крај ( па еве и Арсенал нека е :D ) ама чисто сумњам.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Мразам строго почитување на пропишаните акти (класичен македонски правник). :D

Добар судија знае кога да отстапи од правилата кога треба, за доброто на утакмицата. Денеска овој можеше тоа да го направи со вториот жолт. Да не се заебаваме, Ди Марија ни го удри ни имаше намера да му „наштети“, него го допре да му се правда, ништо скандалозно.

Овој Велбек се глеа дека е обратен. Вес Браун и Обертан како прави екс играчи на Јунајтед им помогнаа на минатите два меча. А ќумбево им закачи гол. :icon_lol:
I ja mrazam brat. Kao na primer finalrto vo LS Arsenal Barca koa mu dade crven na Lehman, a vo prodolzhenie Giuly pogodi za 1-0. Slobodno mozheshe da ostavi igrata da teche i da mu dade zholt na Lehman. Pritoa od slobodniot Ronaldinho ne pogodi.

Sekoe dopiranje na sudjata, kako ova e direkten crven. Ne bi me chudelo Di Maria da lapni i 2 mecha suspenzija.

Kajgana Shop

На врв Bottom