FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Богами, на Велбек многу голема концентрација му е потребна за да погоди празен гол. Затоа голов добива вечерва толкава голема важност.

Прво, не беше толку лесна ситуација како шо изгледаше и второ па можеше да се сопне, да се сплетка, да промаши, немаше првпат да му биде, после душата ќе ни ја извадеше @vidooq :P

Пак ти мавнала Фросе корпа?

Поголем диоптер за тебе брат, Дно од тегла за кисели краставички по можност. Ди Марија дајвна денес, ама ти кутриот, никако да го погодиш видеото.

@Blazing Guns за картон мислев за Монреал, зашто Оливер мавташе по нас за све и свашта.

е лошо ти е знам, ја бар од возбуда грешам ти незнај кај си од мака

Него, батали се, ама Кок!
Manchester-United-v-Arsenal-FA-Cup-Quarter-Final.jpg

Прво, не беше толку лесна ситуација како шо изгледаше и второ па можеше да се сопне, да се сплетка, да промаши, немаше првпат да му биде, после душата ќе ни ја извадеше @vidooq :P
Да, далеку потешко е коа ќе имаш небранет гол да го погодиш, него ли да имаш голман пред тебе.
Велбек концентрација и дисциплина на ниво, како го изведе ова вечерва алал нека му е.

Абе нека вика и дека е слаб и дека е со две леви нозе и се најлошо и секакви оправдувања нека вади дека не е така,бно го боли и тоа многу што Велбек премина во Арсенал.Криво му е ,го мрази. Чао Велбз 1-2. :*

Пак ти мавнала Фросе корпа?

Поголем диоптер за тебе брат, Дно од тегла за кисели краставички по можност. Ди Марија дајвна денес, ама ти кутриот, никако да го погодиш видеото.

@Blazing Guns за картон мислев за Монреал, зашто Оливер мавташе по нас за све и свашта.

Брат и сам знаеш дека секој од картоните беше заслужен. Настрана, Фелаини заслужи црвен уште 60та минута некаде. Да не беше така сите ќе го спомневте фаулот на Белерин што беше за втор жолт. Изгуби контрола Оливер во второ, тоа апсолутно се слагам. Ама дека „мафтал“ со картони, не.

Ќути бе ти, нели наш беше. :D

Брат искрено да ти кажам не ме погоди многу поразот. Што знам зошто е така. Секако дека одлично ќе беше да се освои купов после 14515 години но приоритет ми е 4тото место. Многу поразочаран ќе сум кога(ако) и од таму ќе извисиме. :D

И не реков нигде дека Арсенал не заслужи да победи далеку од тоа. Но неможеш да кажеш ни дека не сме си сами криви за резултатите. Не е само утакмицава, утакмици наназад сами си ја капаме главата. Нешто не штима, никако ЛВГ да ги склопи коцките. Чудо ќе ни треба до крај за до останеме во топ4 по 38мото коло. :)

Ти ми се погоди затоа тебе те цитирав :) И ја мислам дека сами се тепавте на мечов. Ама тоа не го омаловажува фактот дека Арсенал победил. Покажаа денес комплетно поинаков менталитет пред се, за разлика од минатиот меч. Не подлегнаа на притисок. Комотно можеше Арсенал да се растури ( а и ќе се растуреше да не беше голот на Велбз ) кога напраи пресинг, кога почна Јунајтед да фаулира.

Отиде се во напад. Со 3ца назад играа, од кои 1 од нив беше швабата мрзлива. Се исплати, јбг. Грешка грешка. Добро рече Бејтмен, и овој имаше ладна глава па реализира.

Пишав и пред мечот, би мењал пораз у купов за победа у лигата. Нерешно беше најлошиот исход за Јунајтед.

@Mojso не се слагам со неколку судиски одлуки, тоа што Белерин скрца црвен(како ке идеше мечот од тука, никој не може да знае), и првиот жолт на Ди Марија. Али Јунајтед не изгуби ради тие одлуки, туку ради тоа што Арсенал си имаа план како ке играат.
Буквално пресликана играта против Сити.

Со мал исклучок на тоа што таа ја играше Жиру, а денес, феноменалниот Велбек кој и ден денес не можам да го прежалам.

Велбек ја реши, и интересно е, доста негирате :ROFLMAO:

Брат, толку бев радосен што конечно добив слободен ден од работа, па сеедно ми беше :D
Пред 5 денa пoчнa дa рaбoтиш и едвaј дoчекa слoбoден ден :D

Али Кокелан денес како и годинава, Еј. Кој меч беше ова за него. Браво. Мен оф д Меч за мене.

Manchester United have made the most passes back to their goalkeeper in the Premier League this season

Toa e taa filozofija na Van Gaaaal....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom