FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Mе цитираш за тоа дека Ди Марија добил жолт за симулирање со коментар, не биди смешен.
Ти побарав видео од инцидентот, ми даваш од Јанузај.

Колку си уствари изгубен???

Ви кажав, со среќа да си го користите. По секој слаб меч на Велбек досега кога ке те цитирав, плачеше зашто сум го потенцирал истото. Си ги дочекавте 5-те минути по поклонот на Валенсија денес, нема што.

Појаки ми се овие што го споредуваат РВП со Велбек.

па шо ме ставаш во твој цитат за Јанузај?
Треба видовит да сум, ипак многу глумци имате јебига

У него шутираат....
Октопод човече, играчиште!
На Белерин не му даде жолт што го повлече Јанг у продор
За ова си во право, јас мислев се фаќа за црвен.
на Ди Марија му даде жолт
Му даде жолт за симулирање. И правилно. Преседан да не беше ова? За вториот, не смее да го повлекува судијата, ги знае правилата, а ги знаеше и Руни кога го потегна на страна.
ЕДИТ: На ова мислев
Manchester-United-v-Arsenal-FA-Cup-Quarter-Final.jpg

Монреал намерна игра со рака, ништо.
Ви даде „енац“
На Јанузај му даде жолт за симулирање, а претходно имаше минимален контакт.
Како што викаш, минимален контакт, кој и те како не беше за да падне. Јанузај одглуми, и си доби исто што и ДиМарија. И Дени лесно падна во прво во шеснаесет, мразам дајвови. Јас сум и црвени да им даваат.

Последно уредено:
Колку сте глупи сите што мислите оти Велбек го решил мечов. :pos:

Честита нека ви е победата во секој случај, овој пат не ебавте на наш начин. Крајно педерски. :D
11020219_1079595618724212_1828188945897558159_n.jpg

Колку сте глупи сите што мислите оти Велбек го решил мечов. :pos:

Честита нека ви е победата во секој случај, овој пат не ебавте на наш начин. Крајно педерски. :D

Абе знаеме дека ви е глупа одбраната, ама поинтересно е што Велбек ви го закачи. :D

Овде ако сакаше можеше да суди фаул, меѓу тоа имаше друга ситуација по крајот од страната на Начо кога изглуми, потоа го даде камерата се насмеа и стана ништо не му беше.

I ja mrazam brat. Kao na primer finalrto vo LS Arsenal Barca koa mu dade crven na Lehman, a vo prodolzhenie Giuly pogodi za 1-0. Slobodno mozheshe da ostavi igrata da teche i da mu dade zholt na Lehman. Pritoa od slobodniot Ronaldinho ne pogodi.

Кога прочитав Арсенал - Барса помислив дека ќе го споменш случајот на вториот жолт/црвен за Ван Перси ради „шут по свирка на судијата“, еден од најбанално дадените картони, ever! :D

Иначе, да.

Не мислиме дека Велбек го реши мечот туку Валенсија со поклон гол. Велбек само се радуваше како „мало дете“ на театарот, каде денес видовме дека има голем број на глумци на кои и Бате Боле може да им позавиди. Штета што Венгер у второ намести перфектна формација и скроз ги неутрализира топките кон Фелаини, „шутирајќи“ точно во тактиката на #ВанГениј и во неговото најсилно оружје „Преродбата на Јунајтед во 100 долги топки кон Фелаини“. И ја не би напишал подобра книга. И да, супер потег на Ди Марија. Го оправда најскапиот трансфер во Британија. Коа го споредувате од сега со Озил, напишете го и тоа. Удар на судија. Дури и Бартон го нема то напраено. Слава му.[DOUBLEPOST=1425941691][/DOUBLEPOST]
Кога прочитав Арсенал - Барса помислив дека ќе го споменш случајот на вториот жолт/црвен за Ван Перси ради „шут по свирка на судијата“, еден од најбанално дадените картони, ever! :D

Тоа брат, ајде, можам да го разберам. Некој принципи. Али да ебиш финален меч за глупости, не можам. Убеден сум дека на тој меч исходот ќе беше поинаков и дека Арсенал ќе ја освоеше ЛШ. Али јбг. Тоа е фудбалот.

Како што кажа некој погоре, и ние сами се победивме на Емирати есента, ако е некоја утеха нека им биде на фановите на Јунајтед, макар шо ако Арсенал беше во пичкарски мод, не знам каква лоша игра на Јунајтед да играше пак немаше да загубат. И победничкиот гол беше по грешка на одбраната, но сепак некој требаше да го даде, а Велбек можеше и да промаши, значи имал доволно концентрација вечерва да го реализира.

Имаат голема заслуга играчите на Арсенал за оваа победа, и секако Венгер, добро поставена игра и тактика, паметна, чекачка игра, без непотребно залетување, погодени измени, во право момент го извади Белерин, и нека шо имаше жолт картон, туку Чемберс и покорисен се покажа во продолжетокот на утакмицата кога почна Јунајтед да форсира игра на долги топки, нафрлања, односно тактиката- „погоди го Фелаини у глава, па после шо биде “.

Овај @vidooq е поизгубен и од ВанГениј. Скроз брате. :))))))

Пак ти мавнала Фросе корпа?

Поголем диоптер за тебе брат, Дно од тегла за кисели краставички по можност. Ди Марија дајвна денес, ама ти кутриот, никако да го погодиш видеото.

@Blazing Guns за картон мислев за Монреал, зашто Оливер мавташе по нас за све и свашта.

И победничкиот гол беше по грешка на одбраната, но сепак некој требаше да го даде, а Велбек можеше и да промаши, значи имал доволно концентрација вечерва да го реализира.
Богами, на Велбек многу голема концентрација му е потребна за да погоди празен гол. Затоа голов добива вечерва толкава голема важност.

Колку оваа што сами се победивте толку и минатата ние сами се победивме. Не се праете ко од Марс сите сеа :) Пораз е пораз, заслужен или не. Прифати го. Не треба поразот од Арсенал толку да ве боли, колку едината шанса за трофеј што замина.

+ фактот што и онака не бевте во најдобра форма, па еден ваков пораз сеа, со распоред како што ви следи.... Се надевам ќе покажат дух, Руни ќе викне :) па ќе најдат сили да тепаат се до крај ( па еве и Арсенал нека е :D ) ама чисто сумњам.

Ќути бе ти, нели наш беше. :D

Брат искрено да ти кажам не ме погоди многу поразот. Што знам зошто е така. Секако дека одлично ќе беше да се освои купов после 14515 години но приоритет ми е 4тото место. Многу поразочаран ќе сум кога(ако) и од таму ќе извисиме. :D

И не реков нигде дека Арсенал не заслужи да победи далеку од тоа. Но неможеш да кажеш ни дека не сме си сами криви за резултатите. Не е само утакмицава, утакмици наназад сами си ја капаме главата. Нешто не штима, никако ЛВГ да ги склопи коцките. Чудо ќе ни треба до крај за до останеме во топ4 по 38мото коло. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom