Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
е ова требаше конечно добар старт...............сеа ПОТОП

Суки 100 милиони си бе Сукиииииииииииииии :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:[DOUBLEPOST=1425813331][/DOUBLEPOST]кој серковци судии одназад го јавнаа Суки,да ти се :гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце:во вакви критериуми на судење

Сакаше да завлече на лево , и сам да шутира. Сам со голот ќе беше Педро , чист гол ќе беше.

Баш ми е кеф што Суарез излезе од депресијата.

Се надевам ќе поседеме наскоро 2-0 за да се убие секоја надеж кај Рајо

Леле колку висок пресинг игра Рајо, требаше 20 гола до сега да им дадат.

Леле колку висок пресинг игра Рајо, требаше 20 гола до сега да им дадат.

Штета што Педро е фудбалски неписмен играч. Поточно клупа играч , ставај го во 80та и нека дава голови на завршени натпревари.

Рајо секојпат игра ваков пресинг против сите , затоа и има повеќе примени голови од последно пласираната Кордоба.

Штета што Педро е фудбалски неписмен играч. Поточно клупа играч , ставај го во 80та и нека дава голови на завршени натпревари.

Рајо секојпат игра ваков пресинг против сите , затоа и има повеќе примени голови од последно пласираната Кордоба.
Ќути, боље копиљон Хадади да играше место инвалидов. А Меси си стои, не знам што му е, ко да не му се игра.

Многу грешки правиме, мислам дека треба малку да ја смират топката...Како да брзаат некаде играат, многу деконцентрирано...Лесно можеше да биде 2 или 3-0, но и вака е добро.. Се надевам на позрела игра понатаму и повеќе залагање од Меси..

Аман нека не ги шутира веќе или нека ги тренира!

Кога калкулира ги промашува. Абе шутирај силно и прецизно , и ако флезе супер ако не здравје. Успешен од втор пат. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom