Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Реал се тоа, што ние бевме после првото Ел Класико па се до почеток на јануари...
Мизерно, неповрзано, без идеја, без константност, без ништо.
Следните три утакмици победи и би требало да е обезбедена титулата.

Реал се тоа, што ние бевме после првото Ел Класико па се до почеток на јануари...
Мизерно, неповрзано, без идеја, без константност, без ништо.
Следните три утакмици победи и би требало да е обезбедена титулата.
Титулата би била далеку од обезбедена али Барса дефинитивно е во пол позиција сега, а нарочито ако го добие Класикото. Мада пак ќе кажам, и тогаш ништо не мора да значи...

Leverkusen midfielder Lars Bender (25) is still an option, but president (Pogba), Braida (Verratti) and coach (Koke) prefer others. [sport]

Нека го земат Коке и да не се замараме со други.

Јас сум да си го вратиме Тиаго назад се гледа дека не му одговара Германија само се повредува и сеа барем ќе си игра со братчето заедно а и му го нема веќе Цеск така да и ќе игра повеќе а се глеа дека Иниеста веќе го газат годините он одсекогаш ми беше повеќе замена за Иниеста одколку за Чави и има играно за Енриќе во Барса Б

Чави скоро сигурно си оди на крајот на сезоната. Марка пиша деновиве дека имал и договор со катарски тим (некои пишуваат NYC), ама не сакал да излезе во јавност се до крајот на сезоната за да остани фокусуран.

Во офанзивен везен ред остануваме со Ракитиќ, Иниеста и Рафиња, црепот не го сметам оти и Лучо очигледно не смета на него, можно е и тој да си замини. Замена за Чави треба.

Секој од овие тројца (Верати, Погба и Коке) ќе биде тешко да се донесе. Јас лично сакам Иско да дојди, ама тоа е уште потешко. Секогаш ќе го колнам Зуби за тоа што можеше а не го донесе.[DOUBLEPOST=1425771483][/DOUBLEPOST]PS:
¡Mañana no podemos fallar!

-LIO

Мислам дека утре ќе не почести со едно хет-трикче. :)

Последно уредено:
Само Коке може да го замени Чави.
Во среден ред би ги имале Иниеста, Ракитиќ, Рафиња, Денис Суарез, Бускетс, Маскерано и да се донесе Коке. А тука е и младиот Сампер.

Верати е голем работник на теренот, трча, покрива, а освен тоа и игра добро со топка.
Погба е подиректен играч и мислам дека не би се вклопил кај нас, а и цената е многу висока за него но и нереална.

Ги имаме Ракитиќ и Иниеста. Ако земаме некој од овие играчи место ќе има само за еден млад играч, Рафиња или Денис Суарез, оти инаку ќе бидат 5 играчи за 2 позиции. Јас очекував многу од Денис Суарез, ама Рафиња мислам дека е подобар.

Искуството моментално е на страна на Денис С. Се изнаигра оваа сезона , плус тоа во Примера е.

Иначе заборавив да спомнам , Тељо пак пуцаше за победа на Порто кај гостувањето во Брага. (y)

Доколку не ги рипнете Среал ова коло и не победите на Класикото треба по 5 надарени црнци за секој првотимец 3 пати на ден до крај на забраната за трансфери.

Зашо Нејмар не е у состав? Повреден е?

Барем против Рајо можеше да се проба среден ред без класичен ДМ..

Или Бартра на местото на Матје или Пике.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom