Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Карачич до кога му е договорот ?
Ако после победата над РНЛ не се кренаа во облаци, туку заиграа уште подобро нема да се кренат во облаци ни после ова.Еј види беља работа сега,увек сум бил оптимист и ко биле у слаба форма.Ама не знам зошто ме јаде нешто одвнатре да му ебам мајката.Само нека пројде овој ебан прв натпревар како што треба,не смее после ова да се дигнат у облаци,мора мирно и сталожено да го издржат пеколот во Полска.,па после овде све ќе биде полесно.
Не викам ништо,дај боже да сум грешка и да ги отвориме,па да ме цитираат овде.Инаку има еден факт што иде у прилог на Вардар,коа беше она демолирање на РНЛ имаше кајгана собиранка,еве сеа пак исто,значиАко после победата над РНЛ не се кренаа во облаци, туку заиграа уште подобро нема да се кренат во облаци ни после ова.
Столе беше испровоциран од Сулич. Овој го удри со лакто во падот, а Столе потоа му врати малку посилно со бокс додека беа на подот.Растворцев се враќа во форма, од тоа малце што го видов одлично изигра... Не го видов делот со Столе, што се случи?
А и не се ова аматери па да се креваат во облаци после победи, се работи професионално и сите се професионалци и со огромно искуство.