Фан клуб - РК Вардар

Далеку подобра е опцијата @Mr.X што ја спомна.

Ај да не е подобра, да си чуваме пари за во Келн :icon_lol:

Иначе каков оптимист станал, до вчера паничеше како ќе изгубиме од Чековски, екипи како Нексе и Војводина, а сега на Ф4 :icon_mrgr: дефинитивно му влијае германската клима, се наполнил со германски менталитет :Кезец:

Kako ve cicaat tamu so pari... Kako samo ve lazat
http://nafciarze.info/masz-30000-zl-jedz-z-nami-do-skopje/
70€ patuvanje do Skopje i nazad, vleznici i osiguranje...10-15% plata ke dadat Poljacite za da idat u MK, Makedoncite 2 plati za da idat u PL (vazno so jacuzzi bilo)... fuck logic :facepalm:

По почетниве 10тина минути е јасно дека Вардар влезе во страшна форма. Доказ дека онаа партија против Рајн некар не била само една добра партија.

Три пенали.

Веспрем за 20 минути три гола има дадено!!!

:drk::aplauz::pos:

Голманов во второ ке не коштат многу. Незнам што потреба да го вади Штербик.
Душебаев страшна партија има денеска. Потребна е негова врна форма во следниве натпревари.

Последно уредено:
Ауауау што им правеше Душебаев братот на Мирсад Терзиќ и Момир Илиќ. :drk::vozbud::aplauz:

бонус:

Ко Индира да ја слушам... до душа и поарен е. :D

Последно уредено:
Црвениот на Столе ќе значи пропуштање на првата утакмица на ф4 ?

Во страшна форма влезе екипава.Уште еден гигант комплетно се изгуби против Вардар и се надевам дека вака ќе продолжиме да играме до крајот на сезоната.Исто како и на утакмицата со РНЛ почнавме и кога една екипа ќе направи 5:0 за 5 минути игра тогаш јасно е дека многу работи се олеснети за наредните 55 минути.Одново одлична игра и во напад и во одбрана,а она што лично мене ме изненади е одличната игра на Растворцев во одбрана.Вака ако продолжи да игра ќе мора сериозно да се смета на него до крајот на оваа сеозна.Во второ кога видов дека Џамбо почнува пред Штербик си помислив дека црно ни се пишува ама цаци матер им еба на унгарциве.Има многу квалитет и во Џамбо и се надевам дека максимално ќе го искористи присуството на Штербик за да научи уште многу работи за голмансакта позиција.Од овие што се втора опција за јаките утакмици вреди да се издвојат Марковиќ кој што е феноменална опција за замена на Дибиров и Столе кој што одличната партија ја заеба со она на крајот.Филип печен е за прекомандување во женскиот тим.Едвај ја дофрла топката до гол. :facepalm:

Сега најважно од се е да се продолжи оваа одлична игра од дуелите со Веспрем и РНЛ и на дуелот со Висла и за две недели во Скопје да се завери пласманот во 1/4 финалето во ЛШ.Осеќам дека бааги ќе го изедат и пољаците од машинеријава што гази се пред себе на последните неколку натпревари.

Сите ќе ве мочаме!!! :icon_mrgr:
Ау каква страшна игра имаме, веќе не се осеќам како на Вардар да сум дошол, ваква игра не верував дека ќе имаме некогаш, па и Червар да ни беше тренер (што зборам бе :unsure:)
Сите се во одлична форма, капитенката не ја рачунам, секоја чест за момците одлична увертира пред гостувањето во Полска :cool:

На трибина одлична забава, супер бројка, а посебно ми направи мерак обичната публика, мислам дека немало волку луѓе на меч од СЕХА лига, над 4 000 имаше сигурно во сала...Нашава екипа стандард навивање додека не држи глас, додека не почне главата да ни пулсира и уште 1 саат после тоа :D

П.С. Една песна од мене за @bebush што стана ,,фамилијарен навивач'' (не станува збор за Ф.А.) :D

Бебуш ти, што ги остави Комити ти
што од Запад си замина
што ти снема
и трага и глас

:aplauz:

Да живее Вардар и Македонија одиме на Ф4, т.е. Ф6 :Кезец:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom