Исто е бе брат. Плукање, исто како и гризење и расизам не се дел од фудбалот. Опасен старт, колку и да е грдо е дел од фудбалот (освен оние намерни, последен пример ќе го земам лактот од минатото коло).Два до три натпревари би била доволна казна за ваков испад, колку да му дојде памет. Ако му се повтори истото е тогаш јас би за поголеми санкци. Според мене ова не е на исто ниво со расизмот, гризењето, тепачките и остали срања.
каква врска има ‘сидава‘ со приказнава???Ќе беше интересна приказнава, ако едниот од нив имаше сида. Еве Сисе да речеме.
Исто. Плукањето е за пички. Немаат храброст да удрат па се служат со подмолни ударци.Погадно и од гризење ми д плукање тоа ич не поднесувам.
Некогаш ми излетува, па треба да објаснувам. Батали, како да не сум напишал однесувај секаква врска има ‘сидава‘ со приказнава???
Сидата се пренесува и преку плунка.каква врска има ‘сидава‘ со приказнава???
Среќа не му се деси Ди МариаГлавниот админ на Спорт Клуб навива за Челси...
![]()
Ги риба Скол и со право, ЛВГ е среќко за разлика од Мојс. Се надевам нема да се пласира во ЛШ
Manchester United look worse than last season despite £220m transfer spree[DOUBLEPOST=1425635887][/DOUBLEPOST]
Среќа не му се деси Ди Мариа![]()
Демек од контекст е изваден ансловот?
Го прочита текстот, или само насловот???
Иначе, да сакав да ве пецкам, има многу сочна колумна за Велбек, али ке ми се нафрли Факе дека сеуште го немам прежалено![]()