IgorChete
27
- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 7.733
- Поени од реакции
- 7.549
Ако се правиш мангуп со странски фрази, барем напиши ја фразата точно.Аwwww, get a room, you too ...
Ако се правиш мангуп со странски фрази, барем напиши ја фразата точно.Аwwww, get a room, you too ...
Y-you t-too!Аwwww, get a room, you too ...
Шо да криеме сите имате интернет па постирајте ја ебагоПа се секираат за финансиската ситуација на Манчестер и на Челзи, воопшто не пратишНемаме ние нови стадиони да се вадиме на нив десет години.
Ја ставиле статијата кај што Сколс демек го риба Ван Гал ама таа кај што Сколс го риба Озил мудро ја кријат, зошто ние другиве сме во С. Кореа и немаме пристап до странски медиуми.![]()
п.сЈа ставиле статијата кај што Сколс демек го риба Ван Гал ама таа кај што Сколс го риба Озил мудро ја кријат, зошто ние другиве сме во С. Кореа и немаме пристап до странски медиуми.![]()
Ама и вие ако не се пласирате ЛШ да бидете вака активни важи?И понеделник да сте вака активни...
Еве лани не се пласиравме па активни сме.Ама и вие ако не се пласирате ЛШ да бидете вака активни важи?
И така...Ако се правиш мангуп со странски фрази, барем напиши ја фразата точно.
Абе ај, како родени енглези да не грешат букви у правопис. Дај не ја тенчете толку.![]()
Се греши јебига... иако, се сомневам дека мене изгледа аутокоректот на ајпадот ме преебал вчера, али, кој ке се објаснува...Како ги памтиш постовиве?![]()
Ја сум убеден дека читаш само наслови...п.с
Scholes: "Özil not even trying at Arsenal."
English media: "Özil is too lazy."
![]()
Ти можиш да си убеден и дека земјата слонови ja крепат на грбСе греши јебига... иако, се сомневам дека мене изгледа аутокоректот на ајпадот ме преебал вчера, али, кој ке се објаснува...
Ја сум убеден дека читаш само наслови...
Сколс вика дека Озил не се обидува да се наметне како лидер, нешто што му фали на Арсенал по Ван Перси, Фабрегас, Анри, Виеира, зашто со само 2 гола во 22, ако може да се каже, поголеми меча, против појаките екипи е преслаб учинок.