Фан Клуб: Интер

11025790_805044552882179_2450160073341096305_n.jpg

Голман е најмал проблем во овој тим, слободно нека го продадат, стварно брани ептен добро и многу пати не има извадено, ама некогаш прави почетнички грешки што не е дозволено за класа голман.
Има полно голмани, ќе се најде достојна замена.

Јакото е што Италијанците иако го гледаат како многу надежен и го сметаат за моментално најдобра голманска надеж освен Леали викаат дека не се уверени дека ќе го стигни нивото на Буфон, Зоф итн итн. И то ова ми го кажуваше другарче интериста од Италија :)

Ханда >>>>> Перин

За мене Ханда е еден од најдобри 5 голмани на светот, незнам што ви е на вас.
Со фиорентина виновникот треба да го лоцираме на друго место, а не само кај Ханда(иако и он беше малку крив за голот), на крај на краиштата дај кажете ми еден голман кој не прави киксови од време на време.

пс. Ако би се прашувал јас во Интер, овие би биле недопирливи играчи за тимот: Ханда, Ковачиќ, Икарди, Шаќири, Хесус.

Јакото е што Италијанците иако го гледаат како многу надежен и го сметаат за моментално најдобра голманска надеж освен Леали викаат дека не се уверени дека ќе го стигни нивото на Буфон, Зоф итн итн. И то ова ми го кажуваше другарче интериста од Италија :)

Кога више влагаш у туѓа куќа мора да почитуваш интерпукциски знаци а посебно за ваков Свет збор :icon_lol::icon_lol:

Кога више влагаш у туѓа куќа мора да почитуваш интерпукциски знаци а посебно за ваков Свет збор :icon_lol::icon_lol:
О ти славен голем Италијански гиганту кои ги наполни срцата на навивачите од Италија во 2010, ти кои го просветли патот на Италијанскиот фудбал, ти кој години претставуваше светло кое неуморно зрачи над овај полуостров, ти кој си FC Honor and Grace, ти клубу кој не знаеш за местени натпревари и прљави игри ( за разлика од Јувентус) се извинувам што го изоставив големото буквиче на почетокот на именката на твоите свети навивачи, прости ми за сите мои гревови и годините во кои живеев во заблуда како навивач на Јувентус. Подари ми мир и спокој. Амин

:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom