Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
А Кејн? Како изигра?

Мисли ние Арсенал или Челзи сме...

Разликата е што едниот стварно не играше.

Овој другиов, 60 милиони, 60 минути..
Овој првиот, 16 милиони, 1 минута го пуштаат, да задржи време против QPR...
Некој ја утнал математиката...

Инаку заборавив...Зоума...:cuc: Најдобар млад играч на годината за мене лично...типот мислам дека и сам на почеток на сезона бараше хотели близу стадионот на Витезе, а еве го еден од најдобрите дефанзивци во Челзи испадна.. :cuc:

Јас би го коментирал сељачизмот на Еванс кој го поддржува ликот и делото на сељачината Горан Попов.

Ja би го коментирал моментот кога Гутиерез се врати на терен, и овациите што ги доби. Убав момент.
Ми идеше и ја да удрам аплауз, али, со слушалки на уши, и гледање утакмица на стрим, ке ме избацеа од кафич, 100% ...

Судиски учинок
Пенал за Њукасал,пред очите на судијата
Црвен за Еванс.за ова мора да има дополнителна суспензија
И од она што го видов гол од офсад за челзи
Слабо богами,биле и у поголем елемент од ова.

Ептен беше на линија, пола сантиметар можеби беше Хазард во офсајд. Тоа е тешко линиски судија да го види, да бидеме реални.
Од истиот натпревар, зошто нели некој видел на Трол фудбал слика како Хазард е во наводен офсајд и ја споделува само таа ситуација.
Играње со рака на Колинс во шеснаесетник, играње со рака на Кејхил и втор жолт за Кујате. Но не му замерувам многу на Маринер и за трите ситуации. Се брзо се одвиваше, па во такви околности е тешко да се донесе тешка одлука за пенал или исклучување.

Последно уредено:
Само што на тие две утакмици и Челзи и Арсенал имаа шанси. Тука освен еден шут на Ривиер што го одбрани Де Геа, друго ништо немаше. Руни три чисти шанси заеба. Како и да е, ништо посебно немаше игра и голов не ја пере килавата игра.

LVG is it you?
Од ова што го покажаа на MOTD имаа бар исто толку колку и вие плус недосуден чист пенал

LVG is it you?
Од ова што го покажаа на MOTD имаа бар исто толку колку и вие плус недосуден чист пенал
Аха, баш колку и ние, шутот на Фелаини со глава што го одбрани Крул, после тоа мислам Херера шутираше одбрани Крул па по 5 секунди Јанг од лево шутираше пак Крул одбрани, па Руни две чисти шанси имаше, па офсајдот.... Додека не падна голот само Ривиер со Де Геа случката кај пречката беше и после голот на Сисе, Џонтра што ме потсети. Њукасл не се ни трудеа нешто посебно гол да дадат.

Van Gaal : We dominated for 90 min. Maybe our best match of the season.
:facepalm:
Абе.... зошто пишувате вакви постови кога не ја гледавте утакмицата? :)

LVG is it you?
ЛВГ изјавил дека Јунајтед доминирале 90минути, ти ги гледаше сите 90 за да знаеш дека згрешил со констатацијата?
Van Gaal : We dominated for 90 min. Maybe our best match of the season.
:facepalm:

Доминација да, ама да кажеш дека е најдобар меч сезонава..:toe:

Ke ima suspenzii za evans i cisse sigurno.
Od motd so gledav city srekni treba da se na 1-0 2 penala ne svirnaa za lester plus stativa [emoji1]. Kaj cfc west hem sansi na dvete strani i x ke bese fer rezultat. Na newcasle cist penal , offsidot ne go pokazaa na runi, nemozam da komentiram, imas sansi utd da dadat porano gol, no i newcasle imale 2-3 dosta seriozni obidi. Loris so odlicna parada vo posledna minuta za da spasi 3 boda protiv svonsi. Gomis dobar bil . I penal vrz ozil i crven za henry. Liverpool si pobedil lesno.

Аха, баш колку и ние, шутот на Фелаини со глава што го одбрани Крул, после тоа мислам Херера шутираше одбрани Крул па по 5 секунди Јанг од лево шутираше пак Крул одбрани, па Руни две чисти шанси имаше, па офсајдот.... Додека не падна голот само Ривиер со Де Геа случката кај пречката беше и после голот на Сисе, Џонтра што ме потсети. Њукасл не се ни трудеа нешто посебно гол да дадат.

Абе.... зошто пишувате вакви постови кога не ја гледавте утакмицата? :)

Ја не реков дека сте немале шанси ама па дека Њукасл имале еден шут само...:)

ЛВГ изјавил дека Јунајтед доминирале 90минути, ти ги гледаше сите 90 за да знаеш дека згрешил со констатацијата?

шо ме цитираш мене за т шо изјавил ЛВГ?
Ја алудирав на постот на Illumious дека имале само еден шут

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom