Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Повеќе се радувам на тоа што нема да го слушам Вишковиќ, отколку на трите бода против Вест Хем.

Пристрасно и антипатично коментирање.

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Е вака не победија и нас на Емирати, и гарант вака ќе поминат и другиот понеделник.
И со нас на Олд Трафорд таму 95та гол дадоја и со Вест Хем исто
Ама ќе дојдат на Бриџ, ќе видиме дали таму ќе поминат така :cool:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И со нас на Олд Трафорд таму 95та гол дадоја и со Вест Хем исто
Ама ќе дојдат на Бриџ, ќе видиме дали таму ќе поминат така :cool:
Само што на тие две утакмици и Челзи и Арсенал имаа шанси. Тука освен еден шут на Ривиер што го одбрани Де Геа, друго ништо немаше. Руни три чисти шанси заеба. Како и да е, ништо посебно немаше игра и голов не ја пере килавата игра.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Само што на тие две утакмици и Челзи и Арсенал имаа шанси. Тука освен еден шут на Ривиер што го одбрани Де Геа, друго ништо немаше. Руни три чисти шанси заеба. Како и да е, ништо посебно немаше игра и голов не ја пере килавата игра.
И Сисе при крај со глава.

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
И требаше да има пенал за Њукасл.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.261
Поени од реакции
18.474
Е тва е шо му викаах на еден член за најдобрио играч на мојта екипа.Не е тва селските лиги. Тука се игра 24/7 со страшно темпо.Нема одмор никаков.

И дај боже тај пост да го има исто ефект как на постовте на мгганеро.
#Хехе

А шо мислаш ти у селските лиги 38 кола ли беше јак Санчез?

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.781
Поени од реакции
9.596
И Сисе при крај со глава.
Не беше сериoзнa тaa...кaкo тaa нa Руни дo глaвa. Пooпaснa беше тaс кoгс излегoa 2 нa 1 кoгa Сисе јa збoзи. Интетрснo ќе биде нa крaјoв oсвен зa синиве кoи се веќе сo еднa нoгa нa трoнoт.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И требаше да има пенал за Њукасл.
Ама и на Руни му судеа офсајд а искочи еден на еден со Крул после тоа :) линиските катастрофа беа денес, главниот солиден.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Леле што ќе биде на 22ри, нека си ебе матер лигава :vozbud:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.752
Поени од реакции
11.654
Абе и вие најдовте да му објаснувате дали имало или немало пенал.. кажете му дека требаше да има десет пенали, не еден и нека пати.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не беше сериoзнa тaa...кaкo тaa нa Руни дo глaвa. Пooпaснa беше тaс кoгс излегoa 2 нa 1 кoгa Сисе јa збoзи. Интетрснo ќе биде нa крaјoв oсвен зa синиве кoи се веќе сo еднa нoгa нa трoнoт.
Ех не била сериозна, парада напраи Де Геа да го ебам.
Не ја глеав цела утакмица, само 15 минути на крај.
Многу безидејна игра, победа на среќа што ги одржува у игра за ЛШ.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.046
Поени од реакции
68.011
Прошлата утакмица фаул/црвен од Вес Браун/ O'шеј, сеа грешка на Обертан, рецептот на Фергусон уште функционира.
Крул бе, каков Обертан, ти мислиш џабе го пушти Ван Гал летоска да брани пенали во 120-та минута...

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.941
Поени од реакции
4.456
Во првото полувреме беа до некаде задоволитени, со брза и течна игра, со помалку грешки, ама јалов напад. Второ наместо да продолжат со исто темпо тие спласнаа. Незнам ептен јалова и килава игра. Ама Батхед е главен и така.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.781
Поени од реакции
9.596
Ех не била сериозна, парада напраи Де Геа да го ебам.
Не ја глеав цела утакмица, само 15 минути на крај.
Многу безидејна игра, победа на среќа што ги одржува у игра за ЛШ.
Нaпрaви пaрaдa, aмa млaк удaр...му oстaви време дa се нaмести и дa се фрли дoбрo. Дa беше пooстaр удaрoт пooпaснo ќе беше oд мoјa гледнa тoчкa. Прoблемoт кaј нaс е некoнкретнoст и некoнстaнтнoст. Првoтo пoрaди целo врме пимплaње дa се билдa пoсед и вртење нa тoпкaтa, другoтo пoрaди тoa штo и тoa пимплaње при изгубенa тoпкa е oпaснoст oд прoтивникoт. Се рaдувaм штo Керик се врaќa и oчекувaм стaбилизирaње нa игрaтa.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom