Primera División 2014/15

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ујфалуши еднаш исто вака му ја згазна ногата на Меси, утредента тренираше овој. :toe:

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Вака или така, Атлетик пак си обезбеди пласман во европските купови за следната сезона.

Последниот пат кога играа овие 2 тима во финале, TVE го прекина преносот поради тоа што ја исвиркуваа химната :)

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Пак Атлетик и Барса. Не дај боже пак да се игра финалето на Местаља. :D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Пак црвен за противниците на Барса.... 5 црвени на последните 10 натпревари... :D

Мбарса....

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Ујфалуши еднаш исто вака му ја згазна ногата на Меси, утредента тренираше овој. :toe:
Муабетов ви е: ако не му е скршена ногата, нема фаул, се преправа. Спин мастери сте.

R

red.devil

Гостин
Муабетов ви е: ако не му е скршена ногата, нема фаул, се преправа. Спин мастери сте.
Јас па поинаку му го сфатив постот. Секој некој не може да има физичка издржливост во дуели како Меси, доказ е колку ретко се повредува. Ама кога си ги спинувате сами работите... :toe:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Само се надополнив на постот на Шурикен дека овие стартови т.е ваквите превиткувања не секогаш знаат да бидат фатални, примерот со Меси ми е прв што ми текнува. На пример на Едуардо зглобот му излезе преку штуцна... или таму од обратна страна му ја свиткаа не сум сигурен.

И јас мислам како Атсо дека не е толку сериозно. Највеќе месец ипол според мене. Многу е погадно превиткувањето да е на внатрешна страна.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
На толку глума мораше некогаш

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
На крај мислим дека го покажаа на клупа, си се смешкаше. А нашиве портали одма излегоа со наслови "Бускетс пренесен во болница" :D
Стартот беше страшен, ама ваквите превиткувања не се секогаш опасни како што изгледаат.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.452
Поени од реакции
39.094
Последно уредено:
Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Да не сакаат Барса и Билбао финалето да се игра на Бернабе повторно? Читам такви некои шпекулации.
Штета што ќе има поправки баш на тој ден инаку би било супер. :cool:

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Да не сакаат Барса и Билбао финалето да се игра на Бернабе повторно? Читам такви некои шпекулации.
Штета што ќе има поправки баш на тој ден инаку би било супер. :cool:
сакаат... за финалето највеќе се спомнуваат Местаља и Бернабе, ама управите на двата клуба се против.

изгледа точна дијагностика дадов во темана - фан клуб на Барса :)

Расинг Сантандер е претпоследен во Сегунда исто така се во огромни финансиски проблеми, па така Педро Мунитис ќе им биде нов тренер и ќе работи без да добива плата дури он ќе ги плаќа неговите асистенти.

Последно уредено:

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Незнам зошто Шпанците секоја година не го користат Олимпискиот стадион во Севиља La Cartuja, за финале во Копа дел Реј. Го изградија во 1999 има капацитет од 60.000, а ниту една екипа не го користи и така си стои, освен за некои концерти.

Малце глупо е да се игра фудбал на стадион со атлетска патека, но не ми текнува за некој поголем стадион во Шпанија кој ниту една екипа не го користи и на кој би можело да се играат финалиња.

Или пак нека играат на стадионот на Реал Овиедо (кои се во трета лига), а имаат екстра стадион. Еден од подобрите во Шпанија:

Ќе навивам да се вратат во Примера овие само за стадионот :D

А убавица како Местаља не ми е за давање посебно на овие „дивјаци“ :D Да беа Еспањол и Виљареал можеби :cool: Видете ја само каква е:

:pipi:

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom