Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој од кој поголем флоп...

GT-Screengrab-01.png

Assists.png

passes.png

Многу поинтересна тема според мене од оваа што ја почнавте, мерење чиј е поголем на Озил или на Ди Марија што се продолжи и на останатите флопови сезонава. Сета таа дискусија се заснова на вкусови и на тоа дали некој е фан на еден или друг клуб, ни една статистика не може да докаже дека еден или друг е поголем “Флоп“ или “Промашен трансфер“ или како и да го кажеме...Кој мислите дека ќе преживее? Сандерленд се нешто го влече надолу..мислам дека ќе им се врати Гус Појет ефектот од минатата сезона...Барнли ке опстане :)

Директна споредба на придонесите на Ди Мариа и Озил во ПЛ сезонава.

upload_2015-3-2_21-36-29.png

Јас да прашам каде се, Хјуз,Заха,Јанузај,Инс ? :)

Адам Џонсон од Сандерленд имал сексуални односи со 15 годишно девојче.
Полицијата го уапсила Вес Браун.

Една страна претходно, истата "смешка" беше објавена со Ошеј.

бетер од Латас си со манипулацииве.....average per game се споредува (мислам дека нема потреба да ти кажам зошто, ако не ти е јасно не се срами прашај)

Average per 90 minutes е уште поефикасна статистика.

Ако не се лажам камбекот на Озил беше со Брајтон пред 1 месец,со 1 гол и потоа со Вила 1 гол и 1 асистенција.

Сепак не е лош.

Овој Адам Џонсон не е нормален човек бе, шо може да виде 27 годишен маж во девојче од 15 години стварно не ми е јасно..

Од друга страна, ако оваа не била присилена или ништо и она е за стап. Шо курац бара на 15 години да се плетка со мажи кои се дупло поголеми од неа.

Овој Адам Џонсон не е нормален човек бе, шо може да виде 27 годишен маж во девојче од 15 години стварно не ми е јасно..

Од друга страна, ако оваа не била присилена или ништо и она е за стап. Шо курац бара на 15 години да се плетка со мажи кои се дупло поголеми од неа.
Пари [emoji14]

Па глупи се фудбалериве :) чудо што не ја продала сторијава на некој весник како силување, после и да испаднеше невин Џонсон тешко дека ќе се вратеше на фудбалот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom