Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако Јуве игра у фул состав а би требало пошо ЛШ немаат вторник/среда тогаш не им давам големи шанси на Рома.

Романисти нешто многу сте тивки пред вечерашниов натпревар. Бајаги гласни бевте после претходниот :D
Ако играме против Јуве како што игравме на предходниве неколку натпревари подобро е да си ќутиме :D
Јас не сум голем оптимист, ама кај Јуве ќе отсуствуваат неколку играчи па се надевам ќе изненадиме.

У принцип не отсуствуваат многу играчи кај нас, вака ако се гледа само Пирло е, ама буквално никој од средниот ред не е 100 посто спремен, еве изгледа Погба ќе почне на клупа, тука е главниот проблем, затоа и ја смени Алегри формацијата.

Вечер таа распашана банда од Северот, тим во кој не тече чиста италијанска крв, туку е измешан со англо-германска,клуб кој стана срам за Италија, воедно и причина за сегашното ни никакво првенство, тим со криминално досие во очите на целиот фудбалски свет,вечер ќе добие три комада од гордоста на Југот и се она што е чистокрвно италиканско, клубот со скромни пехари во својата витрина, но чиста душа, гордоста на Рим, Рома!!

:pipi:

А вие ако добиете 3 како минатиот пат кога се силевте ќе биде CAMPIONATO FALSATO? :tvg:

Вечер таа распашана банда од Северот, тим во кој не тече чиста италијанска крв, туку е измешан со англо-германска,клуб кој стана срам за Италија, воедно и причина за сегашното ни никакво првенство, тим со криминално досие во очите на целиот фудбалски свет,вечер ќе добие три комада од гордоста на Југот и се она што е чистокрвно италиканско, клубот со скромни пехари во својата витрина, но чиста душа, гордоста на Рим, Рома!!

Доста шмркате со Сладоледот дај и јас да шмркнам малку :D

Вака поетичен и после утакмицата да си.:kuracc:

Ко овај со ливчето се напрајв само јас со линков сегде го постирав па ај и тука за неутралиците

sop://broker.sopcast.com:3912/151777
3000

Вечер таа распашана банда од Северот, тим во кој не тече чиста италијанска крв, туку е измешан со англо-германска,клуб кој стана срам за Италија, воедно и причина за сегашното ни никакво првенство, тим со криминално досие во очите на целиот фудбалски свет,вечер ќе добие три комада од гордоста на Југот и се она што е чистокрвно италиканско, клубот со скромни пехари во својата витрина, но чиста душа, гордоста на Рим, Лацио!!

Fixed :love:

Страшно незаинтересирано игра Рома..

ne deka ne se zainteresirani tuku imaat posed ama ne znaat sto da pravat, nasite se odlicno pozicionirani i mavame kontri

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom