Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
кој, како, што утакмицава? не гледав. ќе гледам вечер match of the day ама не е исто со 90 мин во живо.

кој, како, што утакмицава? не гледав. ќе гледам вечер match of the day ама не е исто со 90 мин во живо.

Ги уништија. Пресинг 90%...
Освен Агуеро, никој друг играч не им изигра ни просечно.

рахимчо две асистенции денеска, мотм кутињо дечкото заслужува дрес да му купиш и да не жалиш
годинава собири има ли за гледање натпревари или слабо ?

Последно уредено:
Ајб аут 1 месец.
За со Барнли сакам Стерлинг да го видам на крилен бек место Маркец, и Стариџ во шпицот, а позади него Кутињо и Лалана.

Маркович сакам да го гледам лево. Многу е поопасен на таа позиција. Коларов си го знае од репрезентација го знаеше како буквар дека иде у десно. абе од 5 пати 1 му помина само и тоа на томбола.
Лево е далеку позаебан за чување. Даунинг исто беше позаебан десно кога играше него ли лево.

Марковиќ кога играше лево беше изваден на полувреме, пошто не постоеше во одбрана. Во оваа формација е далеку посериозен како десен винг бек.

Незнам можда до Коларов било,али мене ми изгледал поопасен по лево.

Плус, со повреден Даунинг, би рекол дека позицијата му е зациментирана. Едино може да биде седнат на клупа ако Стерлинг биде вратен таму а Лалана и Коу играат позади Стариџ.[DOUBLEPOST=1425327123][/DOUBLEPOST]
Незнам можда до Коларов било,али мене ми изгледал поопасен по лево.
Брат, нека ти текне на утакмицата со Сотон, дека на полувреме влезе Морено пошто овој не знаеше каде се наоѓа, го силуваа Џуричиќ, Клајн, Елиа....

Место Морено би го стаил. Стерлинг со Лазо крила/бекови, Кутињо,Улала позади Стариџ.Хендо,Џерард/Ален

Чан го забораив :eek::eek::eek:[DOUBLEPOST=1425327381][/DOUBLEPOST]Ограничен ми е,набацува ко мисир. Уште мисли у Ла Лига е. Има блесоци ама и тој е променлив.
Уствари проблемот е што сите се променливи од недела у недела се мењаат. Немоеш да одбереш прв тим.

Чан го забораив :eek::eek::eek:[DOUBLEPOST=1425327381][/DOUBLEPOST]Ограничен ми е,набацува ко мисир. Уште мисли у Ла Лига е. Има блесоци ама и тој е променлив.
Уствари проблемот е што сите се променливи од недела у недела се мењаат. Немоеш да одбереш прв тим.

Џан, со Џ.
Иначе, сериозно Марковиќ (кој беше силуван едно полувреме и беше променет од Морено, за да стабилизира) би го играл пред Морено зошто овој ти бил мисир и набацувал ко таков? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom