Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Мене поише ме занима како изиграл Велбек...

Тепате, али не играте убедливо...Ваљда на тоа мислеше Ред Девил.
Со Саутемптон индивидуална мајсторија на кутињо. 2 удари на гол, 2 гола. Со Сити, истото, хендерсон и пак кутињо.
Денес од тоа што го видов, Сити беше сантиметри од изедначување, прво Агуеро, па после и Силва промашија од изгледни позиции.
Имате многу добра серија, али мислам дека и се наѕира крај, зашто све повише и повише понеубедливо игра пул...
Верувај, ако вие тогаш успеавте да врзите 7 победи (корегирај ме ако беа помалку), со една во најмала рака мршава игра, кога Де Геа буквално секој меч имаше по 4-5 одбранети зицери, Ливерпул со оваа "неубедлива" игра може да издржи уште барем 4-5 натпревари непоразен.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Му ги заебавме кариерите на Анхел и на Месут. Си велат кај дојдовме овде.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.992
Поени од реакции
67.836
Верувај, ако вие тогаш успеавте да врзите 7 победи (корегирај ме ако беа помалку), со една во најмала рака мршава игра, кога Де Геа буквално секој меч имаше по 4-5 одбранети зицери, Ливерпул со оваа "неубедлива" игра може да издржи уште барем 4-5 натпревари непоразен.
Зависи како го гледаш поимот кикс. Ја мислам дека во наредните 3 меча, ке имате најмалку Х на еден од нив, пораз потешко.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.117
Види сеа, прво 6 победи имавме. Од кои 4 беа на домашен терен, а цела сезона ни оди одлично на домашен терен, така да тука се единствено битни 2те победи на гости, оти тие утакмици го кочат Јунајтед од било каква серија. :)

Второ, не беа по 4-5 зицери на меч, туку вкупно 4-5 зицери. Два против Арсенал, 1 против Саутемптон и мала среќа против Стоук во последни секунди, иако генерално бевме многу подобри од нив. Тие против Ливерпул не ги спомнувам оти мечот сепак заврши 3-0. :)

Трето, Ливерпул веќе има 10 меча по ред без пораз, уште барем 4-5 ваљда свесен си оти прават пола сезона? Башка што 3 од тие 4-5 меча им се со Свонси на гости, со Јунајтед и со Арсенал. Ако ги издржат тие 4-5 меча и направат серија од 15 утакмици ќе биде греота и срамота Ливерпул да не игра ЛШ догодина. Мада, според мене можно е и на 2 да паднат. :)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.992
Поени од реакции
67.836
Стивен Ајрланд завчера у еден од неговите стартови, направи нешто слично што направи и Барнс против Матиќ, едноставно по старт на топка, не ја собра ногата назад и го акна прописно Фигероа.
Е, кога Фигероа го начека на сличен стар, Ајрланд мораше да искочи од игра.

Ова му е ногата по стартот. 12-15 конци.

Не е за тие со женски, односно, нежен стомак.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Види сеа, прво 6 победи имавме. Од кои 4 беа на домашен терен, а цела сезона ни оди одлично на домашен терен, така да тука се единствено битни 2те победи на гости, оти тие утакмици го кочат Јунајтед од било каква серија. :)

Второ, не беа по 4-5 зицери на меч, туку вкупно 4-5 зицери. Два против Арсенал, 1 против Саутемптон и мала среќа против Стоук во последни секунди, иако генерално бевме многу подобри од нив. Тие против Ливерпул не ги спомнувам оти мечот сепак заврши 3-0. :)

Трето, Ливерпул веќе има 10 меча по ред без пораз, уште барем 4-5 ваљда свесен си оти прават пола сезона? Башка што 3 од тие 4-5 меча им се со Свонси на гости, со Јунајтед и со Арсенал. Ако ги издржат тие 4-5 меча и направат серија од 15 утакмици ќе биде греота и срамота Ливерпул да не игра ЛШ догодина. Мада, според мене можно е и на 2 да паднат. :)
Саутемптон промашил една шанса кога играа против вас? Епа добро ако е така, и ние повеќе од заслужено победивме минатото коло против нив, и стартот од Ален не беше за пенал. Башка шансите на Сотон, има 2 од 2 шутеви и голови, тоа не е среќа? Против Арсенал многу добро се сеќавам дека Де Геа скина минимум 3 зицери, против нас веќе не ја ни правам во муабет утакмицата.

Не гледам зошто да не бидиме 14 меча непоразени. Не дека има гаранција за тоа, ама со оглед на моменталнава форма, искрено верувам. И верувам во топ 4 пласман.[DOUBLEPOST=1425260597][/DOUBLEPOST]
Стивен Ајрланд завчера у еден од неговите стартови, направи нешто слично што направи и Барнс против Матиќ, едноставно по старт на топка, не ја собра ногата назад и го акна прописно Фигероа.
Е, кога Фигероа го начека на сличен стар, Ајрланд мораше да искочи од игра.

Ова му е ногата по стартот. 12-15 конци.

Не е за тие со женски, односно, нежен стомак.

Нема збор. Мора секој опасен старт да се казнува со црвен картон. Без разлика дали било намерно или не.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
хаха и што навреда треба да е ова или... дај бе доста како деца мали овој олку коштал тој толку.. е не Велбек ќе го купуваме ебаго...
Не сте будали да даете 13 за Велбек ко може 60 за Ди Мариа

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.117
Саутемптон промашил една шанса кога играа против вас? Епа добро ако е така, и ние повеќе од заслужено победивме минатото коло против нив, и стартот од Ален не беше за пенал. Башка шансите на Сотон, има 2 од 2 шутеви и голови, тоа не е среќа? Против Арсенал многу добро се сеќавам дека Де Геа скина минимум 3 зицери, против нас веќе не ја ни правам во муабет утакмицата.

Не гледам зошто да не бидиме 14 меча непоразени. Не дека има гаранција за тоа, ама со оглед на моменталнава форма, искрено верувам. И верувам во топ 4 пласман.[DOUBLEPOST=1425260597][/DOUBLEPOST]

Нема збор. Мора секој опасен старт да се казнува со црвен картон. Без разлика дали било намерно или не.
Се тоа океј, ама никој не обрнува внимание на тоа колку пати Јунајтед изгуби поени безвеза. Еве некни Свонси не заслужи да не тепа во никој случај, пред тоа со Астон Вила 1-1, а имавме цели 9 шута во оквир. Со Тотенхем на гости ги утепавме од шанси прво полувреме, 0-2 минимум требаше да водиме, ВБА 2 пати ни помина центар 2 гола ни даде, па Блинд спасуваше поенче во 90та. Со Вест Хем имавме 2 чисти шанси (Фалкао и Перси мислам беа) и можевме да израмниме мноогу порано... Па и поразот дома од Саутемптон, глупа утакмица во секоја смисла на зборот, се на се 1 шут во гол од Саутемптон и им се погоди да влезе.. Кога ќе се собере, Јунајтед колку поени зема на среќа колку што изгуби..

А искрено да ти кажам и не ми е кој зане колку битно Ливерпул дали ќе изгуби или не наредните 4 меча. Еве нерешени нека му се, ич не ми е проблем. :D Посебнот таа со Арсенал, најубаво би било така. xD

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.375
Поени од реакции
5.580
Увек има интересна тема на разговор овде.

Член од
15 јануари 2015
Мислења
203
Поени од реакции
176
Нема ли никој да ни честита титулу на нас плавци?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom