Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Озил можеби не е најдобар играч, ама он ни лани, ни па сега не е најголем Ди Мариа на сезоната.
ок, поззз.
Озил лани имал 5 гола и 9 асистенции во БПЛ ако е статистикава точна, мада од еспн е, не верувам да не е. Ди Марија има сезонава 4 гола и 10 асистенции а има уште два месеца играње. Како тоа лани бил подобар од Ди Марија? :brlav:

Ама не е важно, да влеземе во топ 4 па после и Озил и Санчез во туршија ставајте ги :D

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Озил лани имал 5 гола и 9 асистенции во БПЛ ако е статистикава точна, мада од еспн е, не верувам да не е. Ди Марија има сезонава 4 гола и 10 асистенции а има уште два месеца играње. Како тоа лани бил подобар од Ди Марија? :brlav:

Ама не е важно, да влеземе во топ 4 па после и Озил и Санчез во туршија ставајте ги :D
aj види колку месеци беше аут Озил.
далеку е Озил од Ди Мариа на сезоната.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А искрено да ти кажам и не ми е кој зане колку битно Ливерпул дали ќе изгуби или не наредните 4 меча. Еве нерешени нека му се, ич не ми е проблем. :D Посебнот таа со Арсенал, најубаво би било така. xD
Ќе ја решавате коло пред крај со Топџиите :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па и Ди Марија беше повреден 2 месеца, што е битно тоа :toe: нели кога огромни пари вреди некој фудбалер повредите не се оправдање, така вие викавте за Фалкао.[DOUBLEPOST=1425289890][/DOUBLEPOST]
@Peja989 , @Донев & @Ilumious дајте стварно анкетана менвајте ја
Кажи што да стои и ќе смениме :)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Чех е заменик капитен ? И кој е третиот?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.992
Поени од реакции
67.831
Aко и со 30 изиграни меча на Озил не се доволни за да го прогласиш за флоп на сезоната, тогаш ние немаме гајле со Ди Мариа...

R

red.devil

Гостин
Не сте будали да даете 13 за Велбек ко може 60 за Ди Мариа
Да е до мене, да има уште двајца други како Ди Марија би платил и за нив 60 милиони. А да имаме друг Велбек би ви го дал за 3 мил чисто онака да не се срамиш да ги намалуваш цифрите. :D
Чех е заменик капитен ? И кој е третиот?
Дрогба ваљда.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Како им успеа само :zver:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Предлог од мене: двојки што покрај Сити и Челзи ќе се пласираат во ЛШ (кои две екипи ќе бидат трето и четврто).
Првичната замисла ми беше као: Која екипа нема да се пласира во ЛШ, ама така пак многу простор ќе им оставевме да не изгласаат со двотретински мнозинство :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Па и Ди Марија беше повреден 2 месеца, што е битно тоа :toe: нели кога огромни пари вреди некој фудбалер повредите не се оправдање, така вие викавте за Фалкао.[DOUBLEPOST=1425289890][/DOUBLEPOST]
Тоа што пиша пејн килер , Кој два тима ќе завршат на третото односно четвртотот место?
  1. Јунајтед и Арсенал
  2. Арсенал и Ливерпул
  3. Јунајтед и Ливерпул
  4. и сл
ејјјјј ливерпул со голема буква:cautious:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231

Видуков се фати за Озил ко виде дека нема одбрана за Ди Мариа. Озил не е ни блиску до тие 40м шо ги плативме ама па овој вашиов за 60м треба секој меч МОТМ да е

На Олд Трафорд утакмицата колку сакам ние да сме пласирани а вас да ви фали бод за ЛШ :sekc::D[DOUBLEPOST=1425291424][/DOUBLEPOST]
Да е до мене, да има уште двајца други како Ди Марија би платил и за нив 60 милиони. А да имаме друг Велбек би ви го дал за 3 мил чисто онака да не се срамиш да ги намалуваш цифрите. :D

Дрогба ваљда.
Ја би го зел за 3м, и би го шитнал за 16 :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom