Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Пола саат го слушам хрватов, крв од уши ми тече...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Мене па ми се многу подобри хрвативе сеа за сеа неголи србине. Катастрофа беа они
Зборам за јазик како јазик. Иначе, ми делуваат постручни. Филм е што ги вигаат Туфис, Тотнем...итн али изговорот, со тоа нагласено ч, љ... :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Зборам за јазик како јазик. Иначе, ми делуваат постручни. Филм е што ги вигаат Туфис, Тотнем...итн али изговорот, со тоа нагласено ч, љ... :)
Ќе се навикнеме, плус бонус е што нема да се свршува на џокович толку тука.

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.908
Поени од реакции
6.210
Поубавото од лани е што знам дека ќе ги гледам сите овие утакмици со возбуда, а не како лани целосно во ме боли курот фазон. Ама лошото е што, како што кажав кога гледаш вакви утакмици во кои твојот тим мора да победи, очекуваш тие да се за титула, а не за мочано четврто место. Тоа и ми беше муабетот од почеток, дека мака ми е колку падна Јунајтед за 2 години и затоа се плашам дека ако не фатиме ЛШ и сезонава може враќањето да ни биде даалеку потешко.
Арсеналовци секоја година гледаат утакмици со возбуда за 4 место

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
momentalno najinteresna e PL poradi sto mnogu ekipi ke se borat za vlez vo LS...

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Буши нафта ааааааааааа!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
@vidooq Спомни нешто за судењето денеска на Емирати.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
:facepalm: Аман бе луѓе, зарем барате пенал за раката од Јагиелка? Па толку беше тоа невозможно да се види, што дури ни навивачите, а ни играчите на Арсенал не вршеа притисок за пенал.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.525
Поени од реакции
2.380
:facepalm: Аман бе луѓе, зарем барате пенал за раката од Јагиелка? Па толку беше тоа невозможно да се види, што дури ни навивачите, а ни играчите на Арсенал не вршеа притисок за пенал.
Тоа не ни беше пенал.Требаше да досуди фаул во напад за контактот пред да го погоди топката во рака Јагиелка.

R

red.devil

Гостин
Абе читам сте се уплашиле многу од Л'пул. Точно имаат одлична серија, го тепаа Сити денес и заслужија да тепаат - беа подобри. Ама толку мизерна игра на Сити немам видено од 2010. Многу грешки на средината од теренот и на двете екипи, се играше некако реклес цело време. Сума сумарум не ми беше нешто wow победава на Ливерпул кои двата гола ги постигнаа ала Јагиелка. Екипа со бавно темпо ќе може да ги затвори.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Страшна борба ќе има за 3. место помеѓу Ливерпул и Манчестер Јунајтед до крај. Кога играат меѓусебе?
Ех да играше Ливерпул цела сезона со 3ца во одбрана...
A Ибе ќе биде јак играч, да си ибе мајката :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
За првпат по многу години, Northwest дербито може да биде од огромно значење. Досега се базираше чисто на ривалство и пак беше хаос секој натпревар, рачунајте сега кога победа на едниот тим би значело огромна предност над другиот како ќе биде. 22 март. Има уште две утакмици пред тоа, али би требало мање-више разликата тесна да си остане. Отсега ме фаќа адреналин.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom