Мене па ми се многу подобри хрвативе сеа за сеа неголи србине. Катастрофа беа ониПола саат го слушам хрватов, крв од уши ми тече...
Sega uste everton da pobedi i chelsea da zeme kupot i perfekten vikend :p
Зборам за јазик како јазик. Иначе, ми делуваат постручни. Филм е што ги вигаат Туфис, Тотнем...итн али изговорот, со тоа нагласено ч, љ...Мене па ми се многу подобри хрвативе сеа за сеа неголи србине. Катастрофа беа они
Ќе се навикнеме, плус бонус е што нема да се свршува на џокович толку тука.Зборам за јазик како јазик. Иначе, ми делуваат постручни. Филм е што ги вигаат Туфис, Тотнем...итн али изговорот, со тоа нагласено ч, љ...![]()
Арсеналовци секоја година гледаат утакмици со возбуда за 4 местоПоубавото од лани е што знам дека ќе ги гледам сите овие утакмици со возбуда, а не како лани целосно во ме боли курот фазон. Ама лошото е што, како што кажав кога гледаш вакви утакмици во кои твојот тим мора да победи, очекуваш тие да се за титула, а не за мочано четврто место. Тоа и ми беше муабетот од почеток, дека мака ми е колку падна Јунајтед за 2 години и затоа се плашам дека ако не фатиме ЛШ и сезонава може враќањето да ни биде даалеку потешко.
Тоа не ни беше пенал.Требаше да досуди фаул во напад за контактот пред да го погоди топката во рака Јагиелка.Аман бе луѓе, зарем барате пенал за раката од Јагиелка? Па толку беше тоа невозможно да се види, што дури ни навивачите, а ни играчите на Арсенал не вршеа притисок за пенал.