Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
порано беа многу поинтересни темиве за ПЛ, некако како да имаше повеќе жар, сеа иако се пишува многу го немам тоа чувство
Анкетата да биде за најдобар играч досега?
Де Геа, Хазард, Фабрегас, Санчез, Стерлинг, Пеле, Коста, Кејн...
(сеа - жбранг - 20 цитати како сум испуштил некој)
Пишав и сериозен пример јас , но уште е рано за тоа. Може да се тури на рики предлогот ,најдобар играч, но да има рок на траење анкетата.@budaletinka_r бараш нова анкета а даваш заебанција пример. Пиши ако имаш нешто сериозно. Истото важи за сите, слободно зошто очигледно сме заборавиле да ја смениме.
.
Е во моментов стварно не знам кого би избрал за најдобар играч. Ај нека се стави анкетата па ке анализираме.
Ако гледаме пари - добиена вредност, и Ди Марија можда би можел да се најде на листата. Кога ќе дадеш 60 милиони за некој и ќе го срушиш рекордот, би требало да се бори за место во другата листа, кај најдобрите.Поинтересно би било за флоп, реално.
Балотели (абе напаѓач е за 16м фунти, ефтин е)
Фалкао (абе позајмица е, го враќаме назад)
Велбек (абе никој не кажа дека ќе биде новиот Анри, вадат муабети)
А сите би го заборавиле Мангала![]()
Абе види го, глеаш пробувам да бутнам преку ред некој од нашиве да не сме без ич, ќути си тиСтерлинг?Сериозно играч од Ливерпул за најдобар во сезона?
![]()
Боже сачувајНани потенцираше дека е отворен за враќање во Манчестер Јунајтед откако ќе заврши неговата позајмица во Спортинг Лисабон.
Прегледај го приврзокот 115276
Баш пред некој ден видов слика од табелата и обележани беа тимовите со британски менаџер. Највисоко пласиран тим со британец на клупа е Ливерпул.Гледам членовите од Серие А водат дискусија за италијански тренери, ми се виде интересна, како стоиме ние со англиски/биртански тренери, некако во изумирање се, зошто не им се дава шанса да водат некој од поголемиве клубови?