Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
порано беа многу поинтересни темиве за ПЛ, некако како да имаше повеќе жар, сеа иако се пишува многу го немам тоа чувство

Што пишуваш порано ? Пиши „ во еден друг живот, со еден друг профил ... “ :D

Анкетата да биде за најдобар играч досега?

Де Геа, Хазард, Фабрегас, Санчез, Стерлинг, Пеле, Коста, Кејн...

(сеа - жбранг - 20 цитати како сум испуштил некој)

Стерлинг? :D Сериозно играч од Ливерпул за најдобар во сезона? :)

Него, можеби ќе има некој што ќе надополни, ќе оставиме до пладне па ќе ја смениме.[DOUBLEPOST=1424938261][/DOUBLEPOST]Така е Стефи, запнат сум ти. Девојки не ми прават муабет во реалниов живот, љубоморен сум и исфрустриран и затоа тука на женски сум навртен, во конкретниов случај самона тебе.
Извини!

@budaletinka_r бараш нова анкета а даваш заебанција пример. Пиши ако имаш нешто сериозно. Истото важи за сите, слободно зошто очигледно сме заборавиле да ја смениме.
.
Пишав и сериозен пример јас , но уште е рано за тоа. Може да се тури на рики предлогот ,најдобар играч, но да има рок на траење анкетата.
А за темава ко шо би кажале англичаниве has gone to shits ,мора да се контролира повеќе ,или пак да се врати усулот кај членовиве. Excruciatingly painful беа минатите 10-20 страни ,латас со началничето имаше подобра комуникација од таа ‘‘дискусија‘‘

Е во моментов стварно не знам кого би избрал за најдобар играч. Ај нека се стави анкетата па ке анализираме.

Е во моментов стварно не знам кого би избрал за најдобар играч. Ај нека се стави анкетата па ке анализираме.

Поинтересно би било за флоп, реално.
Балотели (абе напаѓач е за 16м фунти, ефтин е)
Фалкао (абе позајмица е, го враќаме назад)
Велбек (абе никој не кажа дека ќе биде новиот Анри, вадат муабети)
А сите би го заборавиле Мангала :D

Поинтересно би било за флоп, реално.
Балотели (абе напаѓач е за 16м фунти, ефтин е)
Фалкао (абе позајмица е, го враќаме назад)
Велбек (абе никој не кажа дека ќе биде новиот Анри, вадат муабети)
А сите би го заборавиле Мангала :D
Ако гледаме пари - добиена вредност, и Ди Марија можда би можел да се најде на листата. Кога ќе дадеш 60 милиони за некој и ќе го срушиш рекордот, би требало да се бори за место во другата листа, кај најдобрите.

Нани потенцираше дека е отворен за враќање во Манчестер Јунајтед откако ќе заврши неговата позајмица во Спортинг Лисабон.

10422249_842168972511527_1697509018583793650_n.jpg

Стерлинг? :D Сериозно играч од Ливерпул за најдобар во сезона? :)
Абе види го, глеаш пробувам да бутнам преку ред некој од нашиве да не сме без ич, ќути си ти :D

Гледам членовите од Серие А водат дискусија за италијански тренери, ми се виде интересна, како стоиме ние со англиски/биртански тренери, некако во изумирање се, зошто не им се дава шанса да водат некој од поголемиве клубови?

Гледам членовите од Серие А водат дискусија за италијански тренери, ми се виде интересна, како стоиме ние со англиски/биртански тренери, некако во изумирање се, зошто не им се дава шанса да водат некој од поголемиве клубови?
Баш пред некој ден видов слика од табелата и обележани беа тимовите со британски менаџер. Највисоко пласиран тим со британец на клупа е Ливерпул.

Сакав да отвориме тема за шпањолчињава што доаѓаат у Премиер Лига, и издишуваат после Нова Година...
Пред некој ден, налетав на податок дека Фабрегас од Нова Година има само 2 асистенции, со 0 голови.
Вчера еден пост у Фан Клуб Арсенал ми обрати пажња дека Алексис веќе неколку меча го нема, послабо ги следам, зашто им се поклопија неколку утакмици со Јунајтед у исто време.
Диего Коста, еве го, се притаи и он,не знам колку време стои на 16 или 17 гола, колку имаше у ПЛ не памтам тачно, а Ивановиќ им е главен напаѓач неколку кола по ред.
Ерера во Јунајтед игра нешто, али па, он не играше воошто неколку месеци по ред, па може да се каже дека е свеж и затоа секој меч има асистенција или гол.
Ди Марија првите месец два го гледавме како конкурент за најдоброто засилување на сезоната, а по неколку утнати меча со погрешна позиција, и сега лево дава слаби партии...

Не памтам дали беше 2011-та кога Давид Силва исто тргна јако со асистенции до Декември, па закочи до Март негде без ниту една асистенција...

Чиста случајноС, или Шпанциве не можат да се носат со физиката на ПЛ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom