Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.743
Поени од реакции
12.830
порано беа многу поинтересни темиве за ПЛ, некако како да имаше повеќе жар, сеа иако се пишува многу го немам тоа чувство
Што пишуваш порано ? Пиши „ во еден друг живот, со еден друг профил ... “ :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Анкетата да биде за најдобар играч досега?

Де Геа, Хазард, Фабрегас, Санчез, Стерлинг, Пеле, Коста, Кејн...

(сеа - жбранг - 20 цитати како сум испуштил некој)
Стерлинг? :D Сериозно играч од Ливерпул за најдобар во сезона? :)

Него, можеби ќе има некој што ќе надополни, ќе оставиме до пладне па ќе ја смениме.[DOUBLEPOST=1424938261][/DOUBLEPOST]Така е Стефи, запнат сум ти. Девојки не ми прават муабет во реалниов живот, љубоморен сум и исфрустриран и затоа тука на женски сум навртен, во конкретниов случај самона тебе.
Извини!

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
@budaletinka_r бараш нова анкета а даваш заебанција пример. Пиши ако имаш нешто сериозно. Истото важи за сите, слободно зошто очигледно сме заборавиле да ја смениме.
.
Пишав и сериозен пример јас , но уште е рано за тоа. Може да се тури на рики предлогот ,најдобар играч, но да има рок на траење анкетата.
А за темава ко шо би кажале англичаниве has gone to shits ,мора да се контролира повеќе ,или пак да се врати усулот кај членовиве. Excruciatingly painful беа минатите 10-20 страни ,латас со началничето имаше подобра комуникација од таа ‘‘дискусија‘‘

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Е во моментов стварно не знам кого би избрал за најдобар играч. Ај нека се стави анкетата па ке анализираме.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Е во моментов стварно не знам кого би избрал за најдобар играч. Ај нека се стави анкетата па ке анализираме.
Поинтересно би било за флоп, реално.
Балотели (абе напаѓач е за 16м фунти, ефтин е)
Фалкао (абе позајмица е, го враќаме назад)
Велбек (абе никој не кажа дека ќе биде новиот Анри, вадат муабети)
А сите би го заборавиле Мангала :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Поинтересно би било за флоп, реално.
Балотели (абе напаѓач е за 16м фунти, ефтин е)
Фалкао (абе позајмица е, го враќаме назад)
Велбек (абе никој не кажа дека ќе биде новиот Анри, вадат муабети)
А сите би го заборавиле Мангала :D
Ако гледаме пари - добиена вредност, и Ди Марија можда би можел да се најде на листата. Кога ќе дадеш 60 милиони за некој и ќе го срушиш рекордот, би требало да се бори за место во другата листа, кај најдобрите.

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Нани потенцираше дека е отворен за враќање во Манчестер Јунајтед откако ќе заврши неговата позајмица во Спортинг Лисабон.

10422249_842168972511527_1697509018583793650_n.jpg

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Стерлинг? :D Сериозно играч од Ливерпул за најдобар во сезона? :)
Абе види го, глеаш пробувам да бутнам преку ред некој од нашиве да не сме без ич, ќути си ти :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.385
Поени од реакции
12.813
Гледам членовите од Серие А водат дискусија за италијански тренери, ми се виде интересна, како стоиме ние со англиски/биртански тренери, некако во изумирање се, зошто не им се дава шанса да водат некој од поголемиве клубови?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Гледам членовите од Серие А водат дискусија за италијански тренери, ми се виде интересна, како стоиме ние со англиски/биртански тренери, некако во изумирање се, зошто не им се дава шанса да водат некој од поголемиве клубови?
Баш пред некој ден видов слика од табелата и обележани беа тимовите со британски менаџер. Највисоко пласиран тим со британец на клупа е Ливерпул.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.916
Сакав да отвориме тема за шпањолчињава што доаѓаат у Премиер Лига, и издишуваат после Нова Година...
Пред некој ден, налетав на податок дека Фабрегас од Нова Година има само 2 асистенции, со 0 голови.
Вчера еден пост у Фан Клуб Арсенал ми обрати пажња дека Алексис веќе неколку меча го нема, послабо ги следам, зашто им се поклопија неколку утакмици со Јунајтед у исто време.
Диего Коста, еве го, се притаи и он,не знам колку време стои на 16 или 17 гола, колку имаше у ПЛ не памтам тачно, а Ивановиќ им е главен напаѓач неколку кола по ред.
Ерера во Јунајтед игра нешто, али па, он не играше воошто неколку месеци по ред, па може да се каже дека е свеж и затоа секој меч има асистенција или гол.
Ди Марија првите месец два го гледавме како конкурент за најдоброто засилување на сезоната, а по неколку утнати меча со погрешна позиција, и сега лево дава слаби партии...

Не памтам дали беше 2011-та кога Давид Силва исто тргна јако со асистенции до Декември, па закочи до Март негде без ниту една асистенција...

Чиста случајноС, или Шпанциве не можат да се носат со физиката на ПЛ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom