- Член од
- 7 септември 2014
- Мислења
- 3.430
- Поени од реакции
- 2.113
еве од мене предлог
која екипа од Англија е најголема мизерија во лига на шампиони ...
Лесно. Сезонава Ливерпул. Уназад години, Сити.еве од мене предлог
Му го скрши филмот, требаше Арсенал да кажешЛесно. Сезонава Ливерпул. Уназад години, Сити.![]()
Стефи, Челзи е поголем клуб од Арсенал. Сите ние што се нарекуваме фанови на Арсенал иаме комплекси од Челзи, пошто од никаков тим, станаа подобри од Арсенал. Освоиа ЕПЛ и ЛШ во само 10 години револуција од кога ги купи Абрамович каде Арсенал со Венгер што си го величиме ние не освои ништо во тие години. И редовно не шлакате. ЧЕЛЗИ Е ПОГОЛЕМ ТИМ ОД АРСЕНАЛ !!! И ЌЕ БИДЕ ПОГОЛЕМ ТИМ ОД АРСЕНАЛ !!! МУРИЊО Е ТРЕНЕРИШТЕ ШТО СИТЕ ПОТАЈНО ГО САКААТ ВО ТИМОТ !!!или ај да почекаме до јуни, да не се брзаме има време да не збораме ништо пред време.
оти бе златен, шо кажав сега дадов предлог на тема, колку си клавате на срце то чудо едно.Стефи, Челзи е поголем клуб од Арсенал. Сите ние што се нарекуваме фанови на Арсенал иаме комплекси од Челзи, пошто од никаков тим, станаа подобри од Арсенал. Освоиа ЕПЛ и ЛШ во само 10 години револуција од кога ги купи Абрамович каде Арсенал со Венгер што си го величиме ние не освои ништо во тие години. И редовно не шлакате. ЧЕЛЗИ Е ПОГОЛЕМ ТИМ ОД АРСЕНАЛ !!! И ЌЕ БИДЕ ПОГОЛЕМ ТИМ ОД АРСЕНАЛ !!! МУРИЊО Е ТРЕНЕРИШТЕ ШТО СИТЕ ПОТАЈНО ГО САКААТ ВО ТИМОТ !!!
постов стави ми го во букмарк, во потпис, цитирај ме после секоја утакмица од Арсенал, што сакаш праи....ете ти црно на бело... ПРИЗНАВ ... ама МОЛИМТЕ остајте ја темава.... по напорни сте и од бомби и од пленумци и од сител...аман веќе
Шо му недостасува за да се врати како шо беше? Само не вели помалце женски да коментираат.И подфорумов не е тоа шо беше. Модераториве му дадоа преголема слобода на падобранциве.
Ке му ја поклонат Ливерпул утакмицата на Сити за инает, да му вратат на Мурињо за ланската сезонаВикендoв Ливерпул - Сити ќе биде ептен јaкo.
порано беа многу поинтересни темиве за ПЛ, некако како да имаше повеќе жар, сеа иако се пишува многу го немам тоа чувствоАх бе ви реков ја ќе го барате вие Кантона назад на форумов,ама нема.