Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.763
- Поени од реакции
- 52.740
Не збoриме зa Бaрнс и Мaтич?Не се прави мутав истиот старт на Микел да го претрпеше Хазард од Шокрос
Не збoриме зa Бaрнс и Мaтич?Не се прави мутав истиот старт на Микел да го претрпеше Хазард од Шокрос
Не збoриме зa Бaрнс и Мaтич?
Сегa се нaврaтив еве. Тебе ти сметa изјaвa нa Мурињo. Јaс те прaшувaм штo имa лoшo вo тoa штo си брaни свoј игрaч, и ме прaшувaш штo би мислел јaс зa некoјa хипoтетичкa ситуaцијa...
Абе во ред е да се брани играчот али неколку пати имам приметено кога некој од нашите фанови се жалат за таквите потези кога се направени врз играчи од Арсенал одма сме плачковци, тоа е фудбал, не е балет итн. А сега кога се случува врз играч на Челзи тоа не е во ред нели?Сегa се нaврaтив еве. Тебе ти сметa изјaвa нa Мурињo. Јaс те прaшувaм штo имa лoшo вo тoa штo си брaни свoј игрaч, и ме прaшувaш штo би мислел јaс зa некoјa хипoтетичкa ситуaцијa...
Знaчи прaшaњетo е зoштo ти бoде oчи брaнење нa свoј игрaч oд стрaнa нa менaџер.
Дoпoлнителнo еве, дaли вooпштo се сеќaвaше ти декa Микел нaпрaвил oпaсен стaрт пред дa јa видиш стaтијaтa штo си јa пoстирaл?
ајде ти објасни ми по која основа мислиш дека Арсенал е поголем тим од Челзи. Ко децата мали Меси е појак не Роналдо е појак, ама ете ко си се запнал, да те прашам јас тебе како ја констатираш ти големината на еден клуб, по освоени трофеи, по моментална ранг листа, по играчи, по управа по будџет по шо кажи за да ти одговорам.А јас те прашав кој е поголем тим од Челзи и Арсенал според тебе ти одбегнуваш одговор зошто вистината те боли.
Eптен глуп ке испадне Мурињо, ако самиот, неповикан од никого земе нон стоп да ги подјебава Арсенал, а не е до толку глуп.Мурињо никогаш ги нема сам спомнато Арсенал и Венгер. Сега беше на емисија во која коментираше после секој натпревар. Одговори на прашањата кои ги му беа поставени. Единствен друг пат кога коментира за Арсенал и Венгер е кога игра против нив. Не знам од кај муабетиве.
Изгледа слабо пратиш Мурињо почна прв да да го омаловажува Венгер па затоа и можеби арсеналовци им смета толку мурињо. Инаку додека беа други менаџери на Челзи не се сеќавам да имало такви реакции од арсеналовци кон Челзи или нивни менаџер....Ако пратиш малку гледаш дека зборот плачко највише е употребуван со името Мурињо од Арсеналовци така да не е тачно тоа. Кога Коста беше прљав сите го кажавме тоа и сега кажуваме дека Барнс беше прљав.
Епа кога играат арсенал и челзи мурињо дава провокативни изјави затоа има и реакции претежно од фанови, а венгер у принцип не реагира премногу или на култирен начин одговара, но сепак фанови има разни и разни карактери. Инаку што е бцкало е, не само со арсенал општо човекот сака да бцка. Мене најискрено преку такво ми е од такви коментари за мене тоа не е спортски и во ред.Eптен глуп ке испадне Мурињо, ако самиот, неповикан од никого земе нон стоп да ги подјебава Арсенал, а не е до толку глуп.
Иначе, ги гледам некои од членовиве што сакаат да се пецкаат со Челзињата на форумов, колку само материјал има по Англискиве весници за подјебавање за Челси, а они користат некои послаби фори...
Не ми се верува дека напалениве Ганери не ја искористија изјавата на Жозе од последново телвизиско гостување...
Незнам како да ти објаснам поинаку дека за исто груб старт Мурињо има двојни аршини. Кога играч на Челзи ќе направи таков старт(колку и ретко да се дешава тоа) тој МИЖИ и јаде лајна дека фудбалот е машка игра како што можеш да прочиташ поназад во цитатот. А во случајов на Матич(стартот не го оправдувам, тој копилот треба да јаде јака казна) оди дотаму шо им се бувна на Sky во емисија, а само недела дена предходно не сакаше ни да им даде интервју после утакмица. Ако ова не го сфаќаш или несакаш изгледа Мурињо ептен те има замајаноСегa се нaврaтив еве. Тебе ти сметa изјaвa нa Мурињo. Јaс те прaшувaм штo имa лoшo вo тoa штo си брaни свoј игрaч, и ме прaшувaш штo би мислел јaс зa некoјa хипoтетичкa ситуaцијa...
Знaчи прaшaњетo е зoштo ти бoде oчи брaнење нa свoј игрaч oд стрaнa нa менaџер.
Дoпoлнителнo еве, дaли вooпштo се сеќaвaше ти декa Микел нaпрaвил oпaсен стaрт пред дa јa видиш стaтијaтa штo си јa пoстирaл?
Им се бувнa вo емисијa, кo oн сaм дa им oтишoл и им влегoл вo студиoНезнам како да ти објаснам поинаку дека за исто груб старт Мурињо има двојни аршини. Кога играч на Челзи ќе направи таков старт(колку и ретко да се дешава тоа) тој МИЖИ и јаде лајна дека фудбалот е машка игра како што можеш да прочиташ поназад во цитатот. А во случајов на Матич(стартот не го оправдувам, тој копилот треба да јаде јака казна) оди дотаму шо им се бувна на Sky во емисија, а само недела дена предходно не сакаше ни да им даде интервју после утакмица. Ако ова не го сфаќаш или несакаш изгледа Мурињо ептен те има замајано
По тоа колку често се наоѓа на врвот бе Стефи. Или еве поточно, колку долго трае тој период каде нема некаков успех тимот. Ако гледаме по трофеи, моментална ранг листа, играчи, буџет, итн инт. тогаш Сити во последниве 5 години треба да е најуспешен клуб ( што не е ). Борусија треба да е голем клуб ( што не е ). Наполи треба да е голем клуб ( што не е ).ајде ти објасни ми по која основа мислиш дека Арсенал е поголем тим од Челзи. Ко децата мали Меси е појак не Роналдо е појак, ама ете ко си се запнал, да те прашам јас тебе како ја констатираш ти големината на еден клуб, по освоени трофеи, по моментална ранг листа, по играчи, по управа по будџет по шо кажи за да ти одговорам.