Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Проблемот е што фудбалот постоел пред да почнеш да гледаш ти, јас Трајко или Петко. И ќе постои после нас исто така. Не може да ја намалуваш вредноста на одреден успех, само заради тоа што не си го гледал.
Не ја намалувам вредноста на успехот :angel:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.508
Поени од реакции
10.265
Jas ti nabrojav ekipi pogolemi od Arsenal, ne se buni kako selanec vo grad
А јас те прашав кој е поголем тим од Челзи и Арсенал според тебе ти одбегнуваш одговор зошто вистината те боли.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.508
Поени од реакции
10.265
нешто слично на ова

одма се препознава капацитетот за дискусија, фиксна нула
да не се лажеме, тука и нема некои којзнае какви дискусии, а и истите коа ги има најчесто ескалираат у крајни сарказми =>вреѓање, сите имаме до некаде апсолутистички ставови, барем на форумов
Друже јас дискутирам и некој ми вика престани со дуплитр јузери... И сега излева јас незнаѓ да дискутирам ти знаеш.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
http://cfc-macedonia.blogspot.com/2015/02/blog-post_75.html
Поддршка доаѓа од сите страни: Секој би реагирал како Матиќ!

насловов ко тие од граѓанското здружение за одбрана на Македонија да го пишувале :D

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.864
Поени од реакции
10.232
Е како не е важно дали оде на топка или на нога,Микел оде на топката и после удара у на Артета ногата,а овај од Барнли право на нога оде со намера.
Пак бегате од поентата.
Изјавата на специјалниов е тоа што боде очи не стартот на Микел

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Ок, Матиќ заеба работа, реагираше неспортски, иако можам да го сфатам. Ок, 3 утакмици. Оној старт на Барнс е бар за 5 утакмици казна. И секој ист. Влакно фали нога да се скрши. И не ми ги спомињајте стартовите на Рамирес, да, он е доста неопрезен играч и не мисли со тоа главата, али него најопасните стартови му биле нагазување на стапало. Не викам дека тоа е безопасно, може да настрада метатарзална коска, али кршеница на малата или големата писка е опасно загрозување на кариерата.

И немој да се повикувате како решиле порано во слични случаеви...ако еднаш направиле грешка, веројатно не треба да ја повторат...но, ја повторија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom