Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Не. Треба да сфатиш дека не си нит нешто посебно стручно подкована, нит полна со информации и дека освен „искомплексирани топџии“ за 5 месеци немаш друг муабет направено во темава.
Секој со маката то е

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.743
Поени од реакции
12.830
Ај вака...еве Арсенал не бил голем клуб, што тогаш го прави Челзи голем клуб ?

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.743
Поени од реакции
12.830
Прочитај го потписот на Факе :sramezliv:
Значи 10 страни уназад јадете дека топџиите се искомплексирани и јадат гомна на секоја изјава на Мурињо или секој потег на Челзи пошто љубоморат на големината што ја има Челзи. Еве објасни ми најпросто, наједноставно што знаеш што толку го прави Челзи голем клуб, или не....што толку го прави Челзи поголем клуб од Арсенал ?

Член од
9 февруари 2015
Мислења
330
Поени од реакции
537
Значи 10 страни уназад јадете дека топџиите се искомплексирани и јадат гомна на секоја изјава на Мурињо или секој потег на Челзи пошто љубоморат на големината што ја има Челзи. Еве објасни ми најпросто, наједноставно што знаеш што толку го прави Челзи голем клуб, или не....што толку го прави Челзи поголем клуб од Арсенал ?
СЕ

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Муабетот со Црвена Ѕвезда е она нашето секојдневно ,,барем се гради''.

:notworthy:

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Не знам, прашај некој што повеќе има учено историја. Сериозен сум. Откако гледам фудбал (2005) очигледно е дека Челзи е поголем клуб од Арсенал. 3 титули во Англија, една во ЛШ.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.743
Поени од реакции
12.830
Не знам, прашај некој што повеќе има учено историја. Сериозен сум. Откако гледам фудбал (2005) очигледно е дека Челзи е поголем клуб од Арсенал. 3 титули во Англија, една во ЛШ.
(y)Океј. Ова можам да го прифатам. Последниве 10 години Челзи е светлосни години поуспешен од Арсенал што само по себе му носи големина. Што не значи дека е поголем, меѓутоа сигурно е „таму горе“.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.864
Поени од реакции
10.232
Помеѓу двата старта има една многу важна разлика. Ако гледаш правилно, ќе ја воочиш. Стартот на Микел е исклучително груб, но е на топка, само слеп човек може да го одрече тоа. Набљудувај го Барнс и види дали стартот му е на топка. За споредба, набљудувај го и Рој Кин против оној играчот од Сити пред многу години, и види дали и тој старт е на топка.
Колку до Барнс, во ред, не го казниле, но ако му ги репнат 3 натпревари на Матиќ ќе биде стварно глупаво.
На крај, завршува февруари, кој статистички гледано на Челзи му е најтежок месец (изненадувачки и за мене, и јас мислев дека тоа се ноември и декември, но не се :) ).
Значи ја кажав дека Матич требаше да го нокаутира и не е крив стартот беше за во затвор, ама прочитај во мојот пост шо изјавил плачкото за стартот на Микел, воопшто не е важно дали одел на топка. Таков старт не е дозволен

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Мурињо никогаш ги нема сам спомнато Арсенал и Венгер. Сега беше на емисија во која коментираше после секој натпревар. Одговори на прашањата кои ги му беа поставени. Единствен друг пат кога коментира за Арсенал и Венгер е кога игра против нив. Не знам од кај муабетиве.

Член од
14 август 2012
Мислења
1.708
Поени од реакции
738
Значи ја кажав дека Матич требаше да го нокаутира и не е крив стартот беше за во затвор, ама прочитај во мојот пост шо изјавил плачкото за стартот на Микел, воопшто не е важно дали одел на топка. Таков старт не е дозволен
Е како не е важно дали оде на топка или на нога,Микел оде на топката и после удара у на Артета ногата,а овај од Барнли право на нога оде со намера.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.252
Поени од реакции
18.462
Проблемот е што фудбалот постоел пред да почнеш да гледаш ти, јас Трајко или Петко. И ќе постои после нас исто така. Не може да ја намалуваш вредноста на одреден успех, само заради тоа што не си го гледал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom