wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.683
- Поени од реакции
- 34.185
Penny Dreadful valdaВака, ми треба предлог на серија од типот на Vampire Diaries, ама да биде mind blowing
Penny Dreadful valdaВака, ми треба предлог на серија од типот на Vampire Diaries, ама да биде mind blowing
True Blood valjda[DOUBLEPOST=1423241656][/DOUBLEPOST]Ili pa, ova na wot...Вака, ми треба предлог на серија од типот на Vampire Diaries, ама да биде mind blowing
nee tolku mindblowing beTrue Blood valjda
Sho znam jas peder, samo True Blood sum gleala, ne sum mnogu po vampiri :/nee tolku mindblowing be
Лудница се, многу се добри, комшијата со кучетоИма доста интересен хумор и дешавки нон стоп на вечера, сите ликови ми се смешни поготово таткото и комшијата
да дааЛудница се, многу се добри, комшијата со кучето
ChuckПредложете ми нешто ко Covert Affairs.
Jас вероjатно, каснам. офц.Фан сум нa BB, GoT, Prison break, Criminal Minds. Дај предложете некоја серија според овие 4...
Aрничка е. Ја загледав пред некој месец пошто актеров е братот од the inbetweeners и барав нешто слично. Викам дека е ок серија пошто има интересни дешавки, но е неколку класи под другава која ја спомнав која ете по мое растури Ако не ви е гледана да си ја изгледате.Видов по темиве дека има доста што пратат и англиски серии, па да предложам една комедија
Friday Night Dinner(2011)
Досега се снимени три сезони по 6-7 епизоди.
Се работи за едно еврејско семејство, каде што секој петок цело семејство се собира на вечера(мислам дека тоа е нешто како обичај на Евреите), и низ целата серија ги гледаме само петоците и нивните вечери.
Има доста интересен хумор и дешавки нон стоп на вечера, сите ликови ми се смешни поготово таткото и комшијата