Предлог за серии и кратки рецензии

Член од
24 мај 2012
Мислења
294
Поени од реакции
114
Фан сум нa BB, GoT, Prison break, Criminal Minds. Дај предложете некоја серија според овие 4...

ʞönig

Миле... ми текна!
Член од
29 декември 2014
Мислења
131
Поени од реакции
614
Capture.PNG
Квалитетна бугарска серија за незаконски прислушувања, снимања и уцени во врвовите на бугарската политика.

Последно уредено:
Член од
18 ноември 2014
Мислења
694
Поени од реакции
1.778
Видов по темиве дека има доста што пратат и англиски серии, па да предложам една комедија :)
Friday Night Dinner(2011)
Досега се снимени три сезони по 6-7 епизоди.
Се работи за едно еврејско семејство, каде што секој петок цело семејство се собира на вечера(мислам дека тоа е нешто како обичај на Евреите), и низ целата серија ги гледаме само петоците и нивните вечери.
Има доста интересен хумор и дешавки нон стоп на вечера, сите ликови ми се смешни поготово таткото и комшијата :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ја изгледав Suits, се чека последната епизода. Нешто, као во тој стил, али со дејствие во доцните 50ти години ја препорачувам Mad Men. Силен впечаток ми остави.

The Newsroom е серија која вреди да се почне да се гледа. Jeff Daniels е фантастичен во неа. Fargo Ја почнувам сега. Добра ?

И класика една стара изгледав деновиве Alias. Добра серија, од почетокот на новиов милениум.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Фан сум нa BB, GoT, Prison break, Criminal Minds. Дај предложете некоја серија според овие 4...
Jас вероjатно, каснам. офц.
Anywayz, ако не си почнал BBC Sherlock, одма почнуваj.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Видов по темиве дека има доста што пратат и англиски серии, па да предложам една комедија :)
Friday Night Dinner(2011)
Досега се снимени три сезони по 6-7 епизоди.
Се работи за едно еврејско семејство, каде што секој петок цело семејство се собира на вечера(мислам дека тоа е нешто како обичај на Евреите), и низ целата серија ги гледаме само петоците и нивните вечери.
Има доста интересен хумор и дешавки нон стоп на вечера, сите ликови ми се смешни поготово таткото и комшијата :D
Aрничка е. Ја загледав пред некој месец пошто актеров е братот од the inbetweeners и барав нешто слично. Викам дека е ок серија пошто има интересни дешавки, но е неколку класи под другава која ја спомнав која ете по мое растури :D Ако не ви е гледана да си ја изгледате.

Kajgana Shop

На врв Bottom