Предлог за серии и кратки рецензии

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
Фан сум нa BB, GoT, Prison break, Criminal Minds. Дај предложете некоја серија според овие 4...

Capture.PNG
Квалитетна бугарска серија за незаконски прислушувања, снимања и уцени во врвовите на бугарската политика.

31620aa364802a48ed14d6a49be08a36.jpg.png

Последно уредено:
Видов по темиве дека има доста што пратат и англиски серии, па да предложам една комедија :)
Friday Night Dinner(2011)
Досега се снимени три сезони по 6-7 епизоди.
Се работи за едно еврејско семејство, каде што секој петок цело семејство се собира на вечера(мислам дека тоа е нешто како обичај на Евреите), и низ целата серија ги гледаме само петоците и нивните вечери.
Има доста интересен хумор и дешавки нон стоп на вечера, сите ликови ми се смешни поготово таткото и комшијата :D

Ја изгледав Suits, се чека последната епизода. Нешто, као во тој стил, али со дејствие во доцните 50ти години ја препорачувам Mad Men. Силен впечаток ми остави.

The Newsroom е серија која вреди да се почне да се гледа. Jeff Daniels е фантастичен во неа. Fargo Ја почнувам сега. Добра ?

И класика една стара изгледав деновиве Alias. Добра серија, од почетокот на новиов милениум.

Фан сум нa BB, GoT, Prison break, Criminal Minds. Дај предложете некоја серија според овие 4...
Jас вероjатно, каснам. офц.
Anywayz, ако не си почнал BBC Sherlock, одма почнуваj.

Видов по темиве дека има доста што пратат и англиски серии, па да предложам една комедија :)
Friday Night Dinner(2011)
Досега се снимени три сезони по 6-7 епизоди.
Се работи за едно еврејско семејство, каде што секој петок цело семејство се собира на вечера(мислам дека тоа е нешто како обичај на Евреите), и низ целата серија ги гледаме само петоците и нивните вечери.
Има доста интересен хумор и дешавки нон стоп на вечера, сите ликови ми се смешни поготово таткото и комшијата :D
Aрничка е. Ја загледав пред некој месец пошто актеров е братот од the inbetweeners и барав нешто слично. Викам дека е ок серија пошто има интересни дешавки, но е неколку класи под другава која ја спомнав која ете по мое растури :D Ако не ви е гледана да си ја изгледате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom