Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

G

grande-juve

Гостин
Никако да не сте го глеале Accidental Love, освен Џесика Бил што е симпатична, се друго е ужас. Коа го симнав немаше оцена ни критики, а го симнав ради режисерот... Убаво се заебав.

За среќа, филмскиот ден беше спасен со Мајмунска Работа, добро комедииче, плус Мерлинка :):

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Поради Џулиен го изгледав Still Alice, и поради неа ме потресе филмот. Глума како и секогаш во драмите досега, ако не земе оскар ... ок го немам гледано Теоријата па не можам да коментирам за глумата на Felicity. Другите може вода да и носат.

E

Epsilon

Гостин
Препорака за некое акционо филмиште?
*да не биди ептен клише, по можност

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.728
Поени од реакции
12.758
Дај немој. Ако го гледаш The Italian Job гледај го оној со Мајкл Кејн, ова другово е тешко :гомце:

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.728
Поени од реакции
12.758
не биди Велбек, Колатерал е филм`ипол
Абе праев муабет за The Italian Job ... Оној на Валберг споредено со на Кејн, поточно не може ни да ги споредуваш. А Колатерал е култен, таму не чепкам :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Ќе го глеам Нијансите само ради Дорнан за кој имам огромна почитт од The Fall! :ајнапиво:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.181
Na istiot generalen princip na koj sto funkcioniraat site blokbasteri i nivniot marketing.
Moda e da se hejta. Kako hejtate na ne gledano its beyond me.

Koga ke izleze i jas ke go gledam, sigurno imdb ocena nema da mi vlijae na toa sto da gledam.

@Anon birdman 7 i little death 7..
ja stvarno eve ne znam..

Kajgana Shop

На врв Bottom