Чичко Кумплунг
деца на транзицијата
Мене не ми е битен коментаторот и тоа што го збори. Јас ако сум видел убаво нема што да ме иритира тоа што он го згрешил играчот. Поубаво нека тропа глупости отколку да попува требаше акција на пикер, требаше тајм аут, требаше Станко да влезе.Брат ама еве земи хипотетичка ситуација ко пример, гледаш на ТВ Вардар и го слушаш Перо: И еве го сега Душебаееееееееееееееееееееееев и гооооооооол, и тука збори и урла едно 10 секунди за да се исправи откако на екранот од ЕХФ ќе го прикажат Филип Лазаров дека дал гол.А пази доста често знае да помеша левак со деснак или пикер со среден бек.
Значи разбирам да помеша некои играчи слични по конституција, ама вакви ствари... Мене тоа ко гледач ме иритира пошо цело време греши и замара со глупости, не можам на раат да си гледам. А на mute не иде да гледам, жално е да не се осети атмосферата во Јане.
Атмосфера се осетува директно во сала, на тв ни е пола од тоа што се дешава стварно. Кога веќе сакаш да осетиш атмосфера.
Кога сме веќе кај атмосферата, Борис ( за Кале муабет да не правам ), многу боље од Јане, не знам зашто.