Фан клуб - РК Вардар

Брат ама еве земи хипотетичка ситуација ко пример, гледаш на ТВ Вардар и го слушаш Перо: И еве го сега Душебаееееееееееееееееееееееев и гооооооооол, и тука збори и урла едно 10 секунди за да се исправи откако на екранот од ЕХФ ќе го прикажат Филип Лазаров дека дал гол. :tapp: А пази доста често знае да помеша левак со деснак или пикер со среден бек. :pos: Значи разбирам да помеша некои играчи слични по конституција, ама вакви ствари... Мене тоа ко гледач ме иритира пошо цело време греши и замара со глупости, не можам на раат да си гледам. А на mute не иде да гледам, жално е да не се осети атмосферата во Јане.
Мене не ми е битен коментаторот и тоа што го збори. Јас ако сум видел убаво нема што да ме иритира тоа што он го згрешил играчот. Поубаво нека тропа глупости отколку да попува требаше акција на пикер, требаше тајм аут, требаше Станко да влезе.

Атмосфера се осетува директно во сала, на тв ни е пола од тоа што се дешава стварно. Кога веќе сакаш да осетиш атмосфера.
Кога сме веќе кај атмосферата, Борис ( за Кале муабет да не правам ), многу боље од Јане, не знам зашто.

И Калински не прати ракомет, не кажува какви акции требало да се играат а пак е пријатен за слушање. Перо самиот глуми експерт а појма нема, лаик знае повеќе од тоа што тој го тресе. Плус е премногу напорен за слушање заедно со тој другиот, убедливо најлошо дуо во државава.

А шо беше толку лошо навивањето денес?

Си размислил дека Комити може не сакаат популарност туку тип топ средена да им е групата? Си размислил дека ради тие индијанци топ дечки се казнувани? (најчесто парично)

Имаш на форумов членови на Комити и тоа битни членови, се што ќе пишат ти го објаснуваат и пак им се мешаш кај што не треба.

Земете купете си карти на обични места, остајте грло на трибина и остајте Комити да си ги решат проблемите и да си ја средат групата.
Као може ја и ти да коментираме за групата коа не сме биле со нив на трибина?
Каква е средена група? Со правосмукалка и крпи да избришеш прашина? Па и не памтам некој што не иде на утакмици да направил инцидент не пукајте во празно различни цени за исти луѓе е смешно.

Каква е средена група? Со правосмукалка и крпи да избришеш прашина? Па и не памтам некој што не иде на утакмици да направил инцидент не пукајте во празно различни цени за исти луѓе е смешно.

Во право си. Не е фер некој да извадил членска Комити а некој не па на крај исто да плаќаат за трибина/попуст кој им следува исклучиво на Комити. Затоа најубаво сите да си извадат членски и да нема веќе шверцање со групата

Во право си. Не е фер некој да извадил членска Комити а некој не па на крај исто да плаќаат за трибина/попуст кој им следува исклучиво на Комити. Затоа најубаво сите да си извадат членски и да нема веќе шверцање со групата
Среќа прехлани што не извадија членски за во СЕХА лига и ставија 350 денари карта за тој што нема членска, апла проѕирна работа. Собери медот додека трае.
Да имаа авторитет на тие што правеле инциденти ќе им кажеле од наредна утакмица да не доаѓаш а не преку цени на картите демек се глуми авторитет.

Среќа прехлани што не извадија членски за во СЕХА лига и ставија 350 денари карта за тој што нема членска, апла проѕирна работа. Собери медот додека трае.
Да имаа авторитет на тие што правеле инциденти ќе им кажеле од наредна утакмица да не доаѓаш а не преку цени на картите демек се глуми авторитет.

Мора да се воведе ред и од некаде треба да се почне. Јасно дека секогаш ќе има некој кој се нашо затечен во цела работа ама сепак за Вардар се работи и треба бар на нас што ни значи клубот да не ни е проблем. Колку и да мислам дека вакви работи треба на почеток на сезона да се прават и се да биде подмачкано а не сега пред крај сепак треба да се подржи акцијата.

Тие што правеле инциденти во иднина се надевам ќе бидат одстранети а се надевам ќе престане и она солидарно/колективно плаќање на глупи казни на индивидуалци. Сфаќам дека голем дел се оправдани биле и тоа е ок ама има и некој стварно што незнам зошто групата се нафаќа да ги финансира.

Мора да се воведе ред и од некаде треба да се почне. Јасно дека секогаш ќе има некој кој се нашо затечен во цела работа ама сепак за Вардар се работи и треба бар на нас што ни значи клубот да не ни е проблем. Колку и да мислам дека вакви работи треба на почеток на сезона да се прават и се да биде подмачкано а не сега пред крај сепак треба да се подржи акцијата.

Тие што правеле инциденти во иднина се надевам ќе бидат одстранети а се надевам ќе престане и она солидарно/колективно плаќање на глупи казни на индивидуалци. Сфаќам дека голем дел се оправдани биле и тоа е ок ама има и некој стварно што незнам зошто групата се нафаќа да ги финансира.
Јас не памтам во историја да сме извадиле членски а картите во редовна продажба пред утакмици што се да се поскапи. Навивачката трибина не е за позерство сите се слоожуваме ама па не е и за некој да си ја присвои. Кога идам на навивачка трибина сакам да бидам опуштен да си мислам само на навивање и тоа да биде со мои другари. Обично за викенд кога идам на утакмица сакам со некој другар да идам, он не е редовен заради Х причини (нема секогаш да одвои за карта, работи, студира...) и мене другиот дел од трибината не ме ни интересира, тие со мене што се тие ме интересираат. Епа сега он треба да плаќа 350 денари карта... не иде тоа така.

Јас не памтам во историја да сме извадиле членски а картите во редовна продажба пред утакмици што се да се поскапи. Навивачката трибина не е за позерство сите се слоожуваме ама па не е и за некој да си ја присвои. Кога идам на навивачка трибина сакам да бидам опуштен да си мислам само на навивање и тоа да биде со мои другари. Обично за викенд кога идам на утакмица сакам со некој другар да идам, он не е редовен заради Х причини (нема секогаш да одвои за карта, работи, студира...) и мене другиот дел од трибината не ме ни интересира, тие со мене што се тие ме интересираат. Епа сега он треба да плаќа 350 денари карта... не иде тоа така.

Тоа што картиве не биле поскапи било грешка што сега е исправена.

За тоа со другар ти се слагам, треба да се изнајде модел, да можеш да купиш 5-6 карти годинишно ЕКСТА по иста цена ко твојата... Мислам дека треба тоа да се дискутира, и да се прифати. На тој начин 2-3 пати ако дојде другар ти со тебе ваљда понатака и он ќе си земе членска. Малку е заебано тоа да се контролира ама возможно е, купони/дупчиња на членската итн... За следната сезона треба сериозно да се разгледа тоа

Пола незнае на кого се пее "Мајмуне", а Караџич се збуни на таа ситуација, 10 секунди гледаше накај нас не му беше јасно за кого мајмуне :D

Вакви револтирани "Комити" имаше и пред неколку години кога почнаа Комити да наплаќаат карта, пред тоа се беше гага. И тогаш сите се бунеа не е фер карта да се плаќа си легнаа на брашното.

Се плаќале карти или не се плаќале, 100ден били или 350ден не е битно, битно и страшно е што групата е на најниско ниво од кога е основана, нема утакмица да нема инциденти меѓу "подгрупи" (whatever the fuck и да значи тоа подгрупа) или напалени пијани клошари, изборот на песни е дури и смешен , кореографија се сведува на неколку најлони (и тие дали ги има), а за бројката па не се ни коментира.

Се плаќале карти или не се плаќале, 100ден били или 350ден не е битно, битно и страшно е што групата е на најниско ниво од кога е основана, нема утакмица да нема инциденти меѓу "подгрупи" (whatever the fuck и да значи тоа подгрупа) или напалени пијани клошари, изборот на песни е дури и смешен , кореографија се сведува на неколку најлони (и тие дали ги има), а за бројката па не се ни коментира.
Коментираат за кореографија тие што се бунат за карта од 100 денари :pos:
Парите на Комити не растат на дрво се работи колку што се има можност, додека некој си ги лапаат женските некој работат по 14 саати дневно за да изработат кореографија.
Песните смешни? Слободно сними песна на телефон како ја пееш и прати ми ја по пп.
За бројката пак ќе кажам Комити беа квантитет пред квалитет, сега тоа ќе се смени. А, со тек на време може и ќе се врати старата бројка али квалитет да биде, ако не ќе си останеме волку и ќе си тераме затоа што е многу подобро одколку со 1000 од кој пола се дојдени за сликање или друштво да му прават на некој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom