Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега ве замолувам да ми препорачате сајт за обложување кој нема ограничување на уплата значи да може на еден бет да се стават 4-5 илјади евра без проблем а воедно и да има пристојни коефициенти.

Тачно Џонка, ја прескокнав и јас.Ако падни ручек во битола идам и јас не се заебавајте..ќе го викниме и Томазино и ќе паднат тешки муабети за маките наши[DOUBLEPOST=1423789783][/DOUBLEPOST]
Јас ќе играм вака
Марсеј т1 2+
Перуџа дава гол
Карсијака дава гол
Се мислам дали да ја играм Панатинајкос со Звезда,ама кошарките се проклета работа и мислам дека јас ако ја пишам утре Вилиамс ќе погоди 10 тројки,Калинич ќе изиграва Леброј Џејмс,Маријанович ќе има 100 офанзивни скокој, а Дангубич ќе го глуми Кари ...затоа кошарка повеќе не(@Stefan-kobe ум за друг пат)

да.[DOUBLEPOST=1423829985][/DOUBLEPOST]Не ја видов Еракович дека игра во Патаја и ја пишав да тепа во квалификациите за Дубаи, но нормално ја откажаа. 1 коефициент е ова во Копачка?
Тежок меч на две многу слични тенисерки. Не знам што би играл тука искрено, иако ако би го играл овој меч би играл на Суарез како поомилена тенисерка. Ама секако не е за голема уплата...Суарез наваро-Скијавоне 2
@Стефан-кобе шо мислеш ти како мајстор за тенис :-D
Повеќе ме влече двојката мене,оваа Скијавоне тепа све живо у последните неколку натпревари уште добра серија е вчера и Кербер ја тепа,знам дека Кербер не играе ништо у задње време али..да.[DOUBLEPOST=1423829985][/DOUBLEPOST]
Тежок меч на две многу слични тенисерки. Не знам што би играл тука искрено, иако ако би го играл овој меч би играл на Суарез како поомилена тенисерка. Ама секако не е за голема уплата...
Лајович треба да тепа од Сао Паоло.