Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Еве, уплатив 100 евра на добар коефициент. Ако не излезе, :boksix:Прегледај го приврзокот 114202[DOUBLEPOST=1423782288][/DOUBLEPOST]

Ако го познаваш лично, мора и мене да ме познаваш, секој ден пијам кафе со него. :icon_lol:
Значи Ничето ти е изворот за ДОЈАВИТЕ:icon_mrgr:..(се издаде конечно)..:D
Иначе порано појќе се гледавме со Ничето,идеше на утакмици со Чкембари...
Сега едно здраво прајме....
А тебе не те знам,го неам начекано одамна Ничето кај шо пие кафе....:icon_mrgr:

Значи Ничето ти е изворот за ДОЈАВИТЕ:icon_mrgr:..(се издаде конечно)..:D
Иначе порано појќе се гледавме со Ничето,идеше на утакмици со Чкембари...
Сега едно здраво прајме....
А тебе не те знам,го неам начекано одамна Ничето кај шо пие кафе....:icon_mrgr:

А не, од Ничето дојави не. :pos:[DOUBLEPOST=1423782983][/DOUBLEPOST]
Нормално, кога слушаш мајстори ќе ќаруваш. :gjavol: Ако сакаш можеш и за утре да ме послушаш, не е фрка. :ајнапиво:

Така ми велеше дедо ми, Бог да го прости. Абе внучко, ако не знаеш, прашај некој што знае...:pos:

Се измувларив скроз :facepalm:
Ама секако ќе загуби Браун, смешник е. :angel:

Ај да ги отпаднеме да не идат даље,они на нас:icon_lol:
хахаха. Запамти ги двеве утакмици: Алба-Макаби и Нижњи-ЦСКА. Двојки на милениумот. Еве коа ќе играат ќе видиш дека ќе тепаат, да им ебам тоа мртваците.[DOUBLEPOST=1423783943][/DOUBLEPOST]
Така ми велеше дедо ми, Бог да го прости. Абе внучко, ако не знаеш, прашај некој што знае...:pos:
Арно ти викал дедо ти. :gjavol:

Последно уредено:
Типичен Битолчанец, ни фала да каже. :oeoeoe: :icon_mrgr:

Фала на зборови, ветар на магла. Фала се вели со ручек. Или со доручек. Утре сабајле, околу 10 некаде во Тафталиџе, бива? Донеси го и Андреј да не плаче...

Фала на зборови, ветар на магла. Фала се вели со ручек. Или со доручек. Утре сабајле, околу 10 некаде во Тафталиџе, бива? Донеси го и Андреј да не плаче...
Ја еба мечката и ти у 10 сабајле. :D
А и подобро у Битола да ти дојдам отколку у Тафталиџе да идам, имам 1000 саати пат до таму. :D

Ја еба мечката и ти у 10 сабајле. :D
А и подобро у Битола да ти дојдам отколку у Тафталиџе да идам, имам 1000 саати пат до таму. :D

Ако падни ручек во битола идам и јас не се заебавајте..ќе го викниме и Томазино и ќе паднат тешки муабети за маките наши:pos:[DOUBLEPOST=1423789783][/DOUBLEPOST]
За утре нешто шо да се игра? :D

Јас ќе играм вака

Марсеј т1 2+
Перуџа дава гол
Карсијака дава гол

Се мислам дали да ја играм Панатинајкос со Звезда,ама кошарките се проклета работа и мислам дека јас ако ја пишам утре Вилиамс ќе погоди 10 тројки,Калинич ќе изиграва Леброј Џејмс,Маријанович ќе има 100 офанзивни скокој, а Дангубич ќе го глуми Кари ...затоа кошарка повеќе не(@Stefan-kobe ум за друг пат)

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom