Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сега ве замолувам да ми препорачате сајт за обложување кој нема ограничување на уплата значи да може на еден бет да се стават 4-5 илјади евра без проблем а воедно и да има пристојни коефициенти.

Сега ве замолувам да ми препорачате сајт за обложување кој нема ограничување на уплата значи да може на еден бет да се стават 4-5 илјади евра без проблем а воедно и да има пристојни коефициенти.

:angel:

Еве еден куп памукоберачи, да им се знај паметот: https://www.youtube.com/watch?v=W-iepwvf5Bg

Инаку вчера за 300 евра ме турна газето канадско, а бев решен до финале да ја туркам. Убаво речен Стефан, не и е до играње, до ебење и е повеќе деновиве.

За вечер, Иснер - Квери тајбрејк во прв сет е повеќе од од реален тип, брејкот со полиција ќе се брка овде

Ако падни ручек во битола идам и јас не се заебавајте..ќе го викниме и Томазино и ќе паднат тешки муабети за маките наши:pos:[DOUBLEPOST=1423789783][/DOUBLEPOST]

Јас ќе играм вака

Марсеј т1 2+
Перуџа дава гол
Карсијака дава гол

Се мислам дали да ја играм Панатинајкос со Звезда,ама кошарките се проклета работа и мислам дека јас ако ја пишам утре Вилиамс ќе погоди 10 тројки,Калинич ќе изиграва Леброј Џејмс,Маријанович ќе има 100 офанзивни скокој, а Дангубич ќе го глуми Кари ...затоа кошарка повеќе не(@Stefan-kobe ум за друг пат)
Тачно Џонка, ја прескокнав и јас.
Иначе некад ако одам Битола обавезно праиме ручек/кафе ние кајганџиите и ќе си се исплачеме околу нашите маки коцкарски. :D

Не ја видов Еракович дека игра во Патаја и ја пишав да тепа во квалификациите за Дубаи, но нормално ја откажаа. 1 коефициент е ова во Копачка?

Не ја видов Еракович дека игра во Патаја и ја пишав да тепа во квалификациите за Дубаи, но нормално ја откажаа. 1 коефициент е ова во Копачка?
да.[DOUBLEPOST=1423829985][/DOUBLEPOST]
Суарез наваро-Скијавоне 2
@Стефан-кобе шо мислеш ти како мајстор за тенис :-D
Тежок меч на две многу слични тенисерки. Не знам што би играл тука искрено, иако ако би го играл овој меч би играл на Суарез како поомилена тенисерка. Ама секако не е за голема уплата...
Лајович треба да тепа од Сао Паоло.

да.[DOUBLEPOST=1423829985][/DOUBLEPOST]
Тежок меч на две многу слични тенисерки. Не знам што би играл тука искрено, иако ако би го играл овој меч би играл на Суарез како поомилена тенисерка. Ама секако не е за голема уплата...
Лајович треба да тепа од Сао Паоло.
Повеќе ме влече двојката мене,оваа Скијавоне тепа све живо у последните неколку натпревари уште добра серија е вчера и Кербер ја тепа,знам дека Кербер не играе ништо у задње време али..

@Stefan-kobe ако уште не си отворил акаунт на бет365 сега му е мајката.. 50 посто бонус не се малку а :icon_lol:... минимум две утакмици ти е услов за бонусот...

vKHxGLX.jpg

Хахахах вчера Кербер-Скијавоне ја уплаќам хендикеп двојка гемови и таа ми ја уплаќа хендикеп двојка сетови во Копачка. А тоа е да победи Скијавоне. Нормално поправив и заврши 1-6 1-6

Сеа Мареј-Симон хендикеп двојка гемови, пак ми ја уплаќа на сетови и пак поправив. А коефициентот беше 5,25 мислам.... И еве ја 4-6,2-6

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom