- Член од
- 4 октомври 2014
- Мислења
- 173
- Поени од реакции
- 54
Ќе се освојува трепча, ќе се прави војна. Затоа бегаат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A за Охрид само имаш нешто !?!?! Зашто у охридско - струшка околија ништо не најдов за градот и ме зачуди зашто нигде у статистиките ги нема турцитеЗнам дека не е заинтересиран, но нека не пишува глупости. Овде такви произволни тврдења како неговите не поминуваат. Ако не може аргументирано да ги образложи, подобро нека не пишува ништо.
Еве му за читање:
Јован Трифуноски – Скопска Црна Гора
Јован Трифуноски – Сеоска насеља Скопског Поља
Јован Трифуноски – Слив Маркове реке
Јован Трифуноски – Поречието на Кадина Река
Јован Трифуноски – Скопски Дервен
Јован Трифуноски – Села на Сухој Гори
Јован Трифуноски – Кумановско-прешевска Црна Гора
Јован Трифуноски – Кумановска област
Јован Трифуноски – Полог
Јован Трифуноски – Охридско-струшка област
Јован Трифуноски – Дебар
Јован Трифуноски – Кичевска котлина
Миленко Филиповић – Дебарски Дримкол
Миленко Филиповић – Голо Брдо
Бранислав Русић – Жупа Дебарска
Бранислав Русић – Поље Дебарско
A за Охрид само имаш нешто !?!?! Зашто у охридско - струшка околија ништо не најдов за градот и ме зачуди зашто нигде у статистиките ги нема турците![]()
Ajde sega udri edna prosta matematika vidi kolku Albanci ziveele vo Tetovo, Gostivar, Skopje, Debar i Reka! I spoedi go so toj na Makedoncite!
![]()
A ние треба да им верувам на српските и македонските пописи затоа што?....
A ние треба да им верувам на српските и македонските пописи затоа што?
Е отомански, но отоманците не правеле попис по етникум, ако грешам најди ја страницата, бележи, нека ми крвават очите.Ти гледаш ли дека тоа е отомански попис? Податоците се преземени од книгата Оttoman population 1830-1914 Demographic and Social Characteristics oд Kemal H. Karpat издадена од Универзитетот на Висконсин Прес, САД.
http://m.friendfeed-media.com/1d4fdaf358c69c4c02100b94370454097403f76a
Е отомански, но отоманците не правеле попис по етникум, ако грешам најди ја страницата, бележи, нека ми крвават очите.
Ни христијаните ги деле по етникум, туку по која црква припаѓаат.Делумно точно. Турците не правеле попис по етникум само за муслиманите, додека христијаните ги делеле на Грци, Ерменци, Срби, Бугари.
Види во линкот, ако не ми веруваш.