Фан Клуб: Интер

А јас па никогаш не "исфиркувам" фудбалери од типот на Паласио, а за уште позаслужни не иди во предвид! Паласио колку што има направено за нас Икарди нема желба да направи...

И не само Паласио, и Камбијасо да го имавме моментално јас немаше да плукам, ги сакам тие фудбалери, луѓе кои срцето го оставаа на терен.

Не бев член на форумов кога се деси големата чистка 2010, но затоа на групине на фб колку што можев да забележам бев во ретките кои беа против чистката. Не дека не ги критикував прикрајот... но не ги плукав и серев како што правам за овој тим сега (периодично). :P

На Икарди му треба уште време за да бара да му се симнува капа! :)
Абе не дека треба за Бог да го сметаме, ама стварно не гледам причина да се исвиркува. Рано му е и за Бог и за легенда, ама сеа за сеа одлично си ја врши работата. За Паласио се слагам, ама онака само ги набројав играчите што не се во форма сезонава.

Штета што Curva Nord не не' прашува нас кого треба да исвирка :свиркам:

да не прашуваа нас нешто, одамна ќе беше Интер во Ц лигите.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Коќе ми текни едно време тука се дискутираше за Гуркуф како е тој добар играч и му е потребен на Интер,па и некојси Едерсон кој тогаш играше во Лион:pos::pos::pos::pos:...кузнај на кое тереџе ќе беше интер ние од кајгана форумот да бевме во управата...Syn ќе беше претседател мнозински акционер,Иосоно ќе беше втор мнозински акционер нешто како Морати а на дресовите ќе пишеше Бенеамата економистот :D..а во управниот одбор Стефан,Џонтра,Деко,Фреди Гуарин,Штрафценегер,Јас,Ѓорче,Вандал,Берзекер,Чекич,Јонзе и останатите..додека Иопол ќе биди генералниот директор за средвање на трансфери нешто како Аулисио....ќе си ебеше мајката клубот:pos:

Ќе го земевме Мусачо партали ќе ги направевме сите. А овие што направија? :toe:

Коќе ми текни едно време тука се дискутираше за Гуркуф како е тој добар играч и му е потребен на Интер,па и некојси Едерсон кој тогаш играше во Лион:pos::pos::pos::pos:...кузнај на кое тереџе ќе беше интер ние од кајгана форумот да бевме во управата...Syn ќе беше претседател мнозински акционер,Иосоно ќе беше втор мнозински акционер нешто како Морати а на дресовите ќе пишеше Бенеамата економистот :D..а во управниот одбор Стефан,Џонтра,Деко,Фреди Гуарин,Штрафценегер,Јас,Ѓорче,Вандал,Берзекер,Чекич,Јонзе и останатите..додека Иопол ќе биди генералниот директор за средвање на трансфери нешто како Аулисио....ќе си ебеше мајката клубот:pos:

Ти ќе имаше една и единствена задача во тој ГРАНДЕ ИНТЕР!.

Да се кладиш контра нас секое ебано коло![DOUBLEPOST=1423588358][/DOUBLEPOST]

Ти ќе имаше една и единствена задача во тој ГРАНДЕ ИНТЕР!.

Да се кладиш контра нас секое ебано коло!

Добро изигра Сантон со Палермо? :)
Да, мада и немаше премногу работа пошо Палермо беа резил. Али одма се виде разлика во играта, друго е кога Кампањаро игра принудно десен бек, друго е кога Сантон игра на таа позиција. Центрира, продорен е, добро покрива во одбрана, а Кампањаро се мачи во сите овие сегменти од играта...

Во 15-30 играме пријателска утакмица со Szombathelyi Haladas, ќе има пренос на јутуб каналот.
Во овој унгарски тим има Томасо Роки и од Манчини синот. :icon_mrgr:

http://www.inter.it/en/news/47543

Последно уредено:
А јас па никогаш не "исвиркувам" фудбалери од типот на Паласио, а за уште позаслужни не иди во предвид! Паласио колку што има направено за нас Икарди нема желба да направи...

И не само Паласио, и Камбијасо да го имавме моментално јас немаше да плукам, ги сакам тие фудбалери, луѓе кои срцето го оставаа на терен.

Не бев член на форумов кога се деси големата чистка 2010, но затоа на групине на фб колку што можев да забележам бев во ретките кои беа против чистката. Не дека не ги критикував прикрајот... но не ги плукав и серев како што правам за овој тим сега (периодично). :P

На Икарди му треба уште време за да бара да му се симнува капа! :)
Икарди да не ни е оваа сезона ќе се боревме за опстанок. Тоа за мене е доволно да му се симне капа. Далеку е од легенда, уствари во моменталниов интер немаме некој што е legend material.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom