Фан Клуб: Интер

Икарди љут на навивачите, не ги слави головите, можеби и со право, најдобар играч ни е оваа сеозна и не заслужува баш тој да биде исвиркуван нон стоп.
Добра утакмица, конечно една уктамица како што треба, со солидна контрола во игра, со просечна одбрана, пак се прават грешки, пак можевме да примиме наивен гол кога топката кружи во 16-ник 2-3минути.
Брозович машина, трча цела утакмица, и знае да повлече, не му е во мисла само да ја врати топката во одбрана, има храброст да тргне напред, па макар и ја изгуби топката.
Шаќири играчиште (y) Сантон доста солиден, тешко се поминува, и за разлика од Нагатомо ја користи главата и мисли, не секоја топка мора да биде шутната далеку од голот. Ќе биде уште подобар, само да се врати во континуитет.

Наредната Медел нема да игра због жутих,еве му шанса на Ковачич заедно со Брозович и Гуарин ако успеaт да тепаат и наредната мислам дека Манчини би требало да ја практикува и понатаму оваа формација.

btw за утакмива GG WP (y)

Dzabe vi e se.

Moment na utakmicata bese koga, ranokia na prazen gol ja ostavi topkata za da mu izleze vo gol aut, onaka ke zavrsese vo mreza kaj nas. Tolku da se nemalo custvo za orientacija.

Brozovic, odlicen, samo nekako lesno mi gi gubi duelite.
Guarin, onaka.

A, Santon, sega mi stanuva jasno zosto e kupen, da go cuva Ranokia.
???
Да не гледаше друга утакмица бе дечко?

Гуарин гол и 2 асистенции, на вториот гол мислам дека он ја нафрли.

Башка стативата на Икарди од 18м со глава, исто центаршут на Гуарин.

Јако изигра, нема збор.

Хрватов нов исто добар, мислам дека ова му е врвот што можеме да го видиме од него. Дај боже да грешам.

Икарди буши, ме потсеќа на Бобо Виери по малце. Не знам зошто.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
следната утакмица во пеколот во Бергамо средниот ред најверојатно ќе биде Кова-Гуарин-Брозовиќ со тоа што последните двајца би играле поповлечено,Брозовиќ би се уфрлал напред по потреба бидејќи има муда да повлече напред, а и паметно игра момакот,не игра на мускули.
Гуарин ќе биде задолжен за дефанзивните задачи,а Кова ќе треба напаѓачите да ги храни со употребливи топки.Отсекогаш сме играле лошо во Бергамо у пичку материну.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Последно уредено:
Тешко гостување ни е ама Аталанта сезонава се крш. Се надевам дека некогаш во животов ќе врземе 2 победи по ред...

А Гуарин? Дечкото си игра солидно овие натпревари....

Убава победа, во напад сме повторно без идеја али тоа заменето со притисок и трчање донесе до неколку шанси и победа од 3-0.
Не можеш да се потпреш на него да биде стабилен играч. Типот е фудбалски морон, секоја утакмица има по мин. 20 минути кога скроз му паѓа концентрација и се понаша како рекреативен играч. Ја искрено не сум видел играч со толкав проблем при носењето одлуки. Стално полошата варијанта ја бира. Има талент, физички и техички е неверојатно спремен, ама ментално е на ниво на уличен фудбалер.
И не е дека се подобрува па да го трпиме, истите глупости ги прави. Ја би го продал, или би му нашол многу добар психолог. Уствари секако би го продал.

Тешко гостување ни е ама Аталанта сезонава се крш. Се надевам дека некогаш во животов ќе врземе 2 победи по ред...

Нема да кријам дека се плашам од Аталанта... :unsure: Заеби ти тоа што се крш, но кога ќе ги видиш во утакмица против нас... делуваат како да мотивот за опстанок во Серија А го црпат од желбата нас само да не газат. :icon_lol:

Нема да кријам дека се плашам од Аталанта... :unsure: Заеби ти тоа што се крш, но кога ќе ги видиш во утакмица против нас... делуваат како да мотивот за опстанок во Серија А го црпат од желбата нас само да не газат. :icon_lol:
Знам, и ја од тоа се плашам, ама мислам дека редно е да изиграме на ниво неколку утакмици по ред...
Лупхол убаво го опиша Гуарин, баш како што треба. Одличен фудбалер е, ама психата му е у минус. У прво полувреме после голот ако ви текнува една коа ја затиска од 30 и кусур метра у пченки, абе ми идеше да му влезам преку монитор.

абе за опстанок се борат проклетите,денеска во Фиренца добро се држеа.за таму ни треба Видиќ,Ранко нема теоретски шанси да игра

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Знам, и ја од тоа се плашам, ама мислам дека редно е да изиграме на ниво неколку утакмици по ред...
Лупхол убаво го опиша Гуарин, баш како што треба. Одличен фудбалер е, ама психата му е у минус. У прво полувреме после голот ако ви текнува една коа ја затиска од 30 и кусур метра у пченки, абе ми идеше да му влезам преку монитор.

Се надевам и јас на следна победа али ќе видиме, сеуште немаме некоја кохерентност која ќе ни ветува низа на победи, али вечерашнава колку за психа добра беше! :D

А што се однесува до Гуаро што да кажам, орач е човекот, силен во секој дуел. Шут исто така има силен, но и непрецизнозта не му е баш слаба... :cool:
Силен човек но без мозок и техника, но знае да биди корисен, требаат тенкови ко него во секој тим! :D

Сигурно сега онај педерот Герман Денис цела сезона само за нас се спремаше и ќе излези ќе игра како Линоел Меси и ќе ни тресни две голчиња и чат пат некоја асистенција..и Алехандро Гомез играл за нив:facepalm:..ќе ни ебат мамицата овие педерите од Бергамо

Аууу играме со Селтик после мечот со Аталанта, можно е калкулации да има тука... Заебан распоред ни следи, три меча по ред на гостински терен, прво Аталанта, па Селтик, па Каљари, па после тоа реваншот со Селтик. Па по реваншот дома со Виола и гости со Наполи. Хух, баш бурен распоред. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom