Икарди ми беше, и сеуште ми е на хејт листа ради брливоста надвор од теренот, али сезонава го штитам ко бела мечка да е, сезонава ке тера може до 20 голови ( само во Италија ), во раштиман Интер, на 21 година ретко кој играч на Интер може да се пофали со таква статистика ( у последни 10-15 години ), а тука ќе се головите и од ЛЕ, дај боже многу да ги има ...
21 година, до 25 удрете мозгање во каков играч ќе се развие, и тоа рачунајте се спука со ултрасите и недела дена покасно пред нив, дома, дава 2 гола, а можеме да претпоставиме колкав притисок имаше вчера со оглед дека за најмала грешка ќе му се наденеа на к*р, ова мноооогу зборува за фудбалскиот карактер кој го поседува.
Мора одма по итна постапка да ја наредат за новиот договор, да беше Морати убеден ке бев дека ке го продадеше летово, Тихо милсам дека ке направи Се што може за да го задржи тука долгорочно, он за Гуарин се потепа тоа да го направи а не па за Икарди кој факт е дека е иднината на Интер и у тоа не треба никој да се сомнева, каков сака нека е карактерно, да судевме по карактери нит Ибра не требаше да биде дел од Интер нит никој друг курназ и занос.
Вчера на фан пејџот глеам еден пишал, Икарди бил дрво, давал голови само кога му подавале.
Зашто бе вакви постојат, зашто ...
И брозович, може е глуп ко сајла со осмо завршено, али нек си ебе матер одличен фудбалер е, супер трансфер.[DOUBLEPOST=1423466955][/DOUBLEPOST]
Битно Селтик да го пројдат, пошо четвртото место и така е научна фантастика. 11 бода предност има Наполи, нема теорија да ги стигнеме до крај.
Интер треба буквално, all in да иде на ЛЕ па што биде - биде, третото место е сајнс фикшн во Италија, пиши пропало, готово, ЛЕ е единственото натпреварување каде Интер има какви такви шанси, таму просперирале тимови ко Зенит, Севиља, Билбао до финале и тн и тн, е сеа сезонава влогот е голем, ЛШ ако освојат, али нема везе, се дур има шанси, какви и да се, аналогни на чудно, наше е да се надеваме на успех, јебига, колку и да е тешко уз таква конкуренција ...
п.с. Еј, вчера на т хоум 5 пати го враќав Ранокија за онаа шансата на Палермо кога промашија практично празен гол, како реагираше хахаха кога погоди топката у статива

, таков се губи остава не остава промашува се сплеткуе у чвор самиот се фрла со тело да брани гол, каков човек еј, жал ме фаќа од што е паднат, не е лош фудбалер колку што е отиден у три лепе со самодовербата, у минус длабоко му е.