Фан Клуб: Интер

Аууу играме со Селтик после мечот со Аталанта, можно е калкулации да има тука... Заебан распоред ни следи, три меча по ред на гостински терен, прво Аталанта, па Селтик, па Каљари, па после тоа реваншот со Селтик. Па по реваншот дома со Виола и гости со Наполи. Хух, баш бурен распоред. :D

Нас исто ни се фаќа каков распоред имаме,мислиш некоја разлика има тука?..ние после ваков распоред од Емполи,Торино и Саусоло успеавме 1 бод да земиме па сега дали бил Наполи,Рома или Парма,Аталанта за ретардирана екипа како Интер нема разлика.....барем вака против посилните ќе бидат мотивирани и повеќе ќе трчаат

Roberto_Mancini_2440105b.jpg

Моментот кога Манчини ќе се присети на распоредот што го очекува... :pos:

Нас исто ни се фаќа каков распоред имаме,мислиш некоја разлика има тука?..ние после ваков распоред од Емполи,Торино и Саусоло успеавме 1 бод да земиме па сега дали бил Наполи,Рома или Парма,Аталанта за ретардирана екипа како Интер нема разлика.....барем вака против посилните ќе бидат мотивирани и повеќе ќе трчаат
Битно Селтик да го пројдат, пошо четвртото место и така е научна фантастика. 11 бода предност има Наполи, нема теорија да ги стигнеме до крај.

Икарди ми беше, и сеуште ми е на хејт листа ради брливоста надвор од теренот, али сезонава го штитам ко бела мечка да е, сезонава ке тера може до 20 голови ( само во Италија ), во раштиман Интер, на 21 година ретко кој играч на Интер може да се пофали со таква статистика ( у последни 10-15 години ), а тука ќе се головите и од ЛЕ, дај боже многу да ги има ...

21 година, до 25 удрете мозгање во каков играч ќе се развие, и тоа рачунајте се спука со ултрасите и недела дена покасно пред нив, дома, дава 2 гола, а можеме да претпоставиме колкав притисок имаше вчера со оглед дека за најмала грешка ќе му се наденеа на к*р, ова мноооогу зборува за фудбалскиот карактер кој го поседува.
Мора одма по итна постапка да ја наредат за новиот договор, да беше Морати убеден ке бев дека ке го продадеше летово, Тихо милсам дека ке направи Се што може за да го задржи тука долгорочно, он за Гуарин се потепа тоа да го направи а не па за Икарди кој факт е дека е иднината на Интер и у тоа не треба никој да се сомнева, каков сака нека е карактерно, да судевме по карактери нит Ибра не требаше да биде дел од Интер нит никој друг курназ и занос.

Вчера на фан пејџот глеам еден пишал, Икарди бил дрво, давал голови само кога му подавале.
Зашто бе вакви постојат, зашто ... :facepalm:

И брозович, може е глуп ко сајла со осмо завршено, али нек си ебе матер одличен фудбалер е, супер трансфер.[DOUBLEPOST=1423466955][/DOUBLEPOST]
Битно Селтик да го пројдат, пошо четвртото место и така е научна фантастика. 11 бода предност има Наполи, нема теорија да ги стигнеме до крај.
Интер треба буквално, all in да иде на ЛЕ па што биде - биде, третото место е сајнс фикшн во Италија, пиши пропало, готово, ЛЕ е единственото натпреварување каде Интер има какви такви шанси, таму просперирале тимови ко Зенит, Севиља, Билбао до финале и тн и тн, е сеа сезонава влогот е голем, ЛШ ако освојат, али нема везе, се дур има шанси, какви и да се, аналогни на чудно, наше е да се надеваме на успех, јебига, колку и да е тешко уз таква конкуренција ...

п.с. Еј, вчера на т хоум 5 пати го враќав Ранокија за онаа шансата на Палермо кога промашија практично празен гол, како реагираше хахаха кога погоди топката у статива:pos::pos::pos:, таков се губи остава не остава промашува се сплеткуе у чвор самиот се фрла со тело да брани гол, каков човек еј, жал ме фаќа од што е паднат, не е лош фудбалер колку што е отиден у три лепе со самодовербата, у минус длабоко му е.

Последно уредено:
Икарди љут на навивачите, не ги слави головите, можеби и со право, најдобар играч ни е оваа сеозна и не заслужува баш тој да биде исвиркуван нон стоп.
Виери беше играчиште со преку 100 гола пак го исвиркуваа кога играше лошо, кој к*р е Икарди?

Виери беше играчиште со преку 100 гола пак го исвиркуваа кога играше лошо, кој к*р е Икарди?

Никој, ама пак ако некој заслужува да се исвиркува сигурно не е тој, пре би се исвиркувале Паласио и Ранокиа, плус со 21 година толку памет има, после се извини.
И мене не ми се свиѓа неговото однесување вон теренот, но се додека постигнува голови скоро секоја утакмица, мислам не заслужува да биде исвиркуван.

Брозовиќ избран за мен оф д меч.
и не го глушете со Икарди више, многу поголеми играчи биле исвиркувани од навивачите.Нека стсви прст на глава и нека подразмисли каде ја сере работата,нека смали со користење фб и инстаграм и нека не изиграва примадона вон терен.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Барем не е коцкариште, наркоман и жиголо ван терен како левакот на пример. :свиркам:
Јаки муда што правеле надвор од терен.
Ако е професионалец ќе истрпи свирење. Ако не, кај Марио.

Се извинувам што упаѓам у дискусија, ама со што тоа Икарди заслужи да биде исвиркуван? Што он згреши сезонава за да биде исвиркуван? Прво треба да почнат од нашиот капитен, па после да се свртат кон Гуарин, Паласио и остала багра што не може со топка да се состават цела сезона. Икарди 10000 гола даде сезонава, 100 пати не извади од гомна они него фатиле да го свиркаат Боже Господе. И после коа ќе си отиде ради ретардите на трибини Цацко ќе ни е крив. Имам пишувано и по други теми, се можам да сфатам ама навивачите во одредени ситуации никако не можам.

Се извинувам што упаѓам у дискусија, ама со што тоа Икарди заслужи да биде исвиркуван? Што он згреши сезонава за да биде исвиркуван? Прво треба да почнат од нашиот капитен, па после да се свртат кон Гуарин, Паласио и остала багра што не може со топка да се состават цела сезона. Икарди 10000 гола даде сезонава, 100 пати не извади од гомна они него фатиле да го свиркаат Боже Господе. И после коа ќе си отиде ради ретардите на трибини Цацко ќе ни е крив. Имам пишувано и по други теми, се можам да сфатам ама навивачите во одредени ситуации никако не можам.

А јас па никогаш не "исвиркувам" фудбалери од типот на Паласио, а за уште позаслужни не иди во предвид! Паласио колку што има направено за нас Икарди нема желба да направи...

И не само Паласио, и Камбијасо да го имавме моментално јас немаше да плукам, ги сакам тие фудбалери, луѓе кои срцето го оставаа на терен.

Не бев член на форумов кога се деси големата чистка 2010, но затоа на групине на фб колку што можев да забележам бев во ретките кои беа против чистката. Не дека не ги критикував прикрајот... но не ги плукав и серев како што правам за овој тим сега (периодично). :P

На Икарди му треба уште време за да бара да му се симнува капа! :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom